top of page

Srednješolsko izobraževanje je ključnega pomena pri usmerjanju učencev do izpolnitve njihovega potenciala. Integral vam pomaga pri izbiri najboljših šol v tujini, ki se skladajo z željami, potrebami in sposobnostmi vsake od naših strank. Stojimo vam ob strani vse od prvega trenutka, ko se pojavi želja po informacijah, pa vse do trenutka, ko študentje prejmejo diplomo. A naše sodelovanje se s tem ne zaključi.

Pomagamo vam in vas vodimo skozi proces izbire najboljšega študijskega programa in šole ter skozi celoten proces prijave in vpisa v šolo. Za vas organiziramo obiske izbranih šol z namenom, da bi se bodoči učenci lahko kar najbolje prilagodili novemu okolju.

Med učenčevim srednješolskim izobraževanjem skrbimo ne samo za njegovo dobrobit in akademski uspeh, ampak ga po zaključenem šolanju usmerimo še k vpisu na pravo univerzo in na zanj najboljši študijski program.

Naše stranke so glavno merilo uspeha, saj je njihov uspeh tudi uspeh Integrala!

Seznam naših partnerskih srednjih šol v tujini si oglejte tukaj >>>

ZAKAJ IZBRATI INTEGRAL?

Vsaki starši želijo za svojega otroka le najboljše, Integral pa vam pomaga pri vašem poslanstvu, da svojemu otroku zagotovite najboljšo mogočo prihodnost.

Integral že več kot 20 let pomaga staršem, da dobro vložijo v izobrazbo svojih otrok in jim pomagajo izbrati primerno pot za dosego njihovih ciljev.  Naše izkušnje in naši profesionalni svetovalci nam omogočajo, da vam ponudimo individualizirane rešitve za vsakogar. To je naša edinstvena prednost v uslugah, ki jih nudimo vam, staršem.

 • IZBIRA DRŽAVE

Vsaka evropska država ima svoje kulturne posebnosti, različne izobraževalne programe in vrste šol, pri izbiri pa vam bomo pomagali na podlagi naših dolgoletnih izkušenj.

 • IZBIRA AKADEMSKEGA PROGRAMA

Različni izobraževalni programi (GCSE, A level, IB) imajo posebnosti, ki določajo nadaljnjo akademsko in profesionalno kariero mladega človeka. Mi vam zagotavljamo informacije o možnostih, ki so na voljo učencem po zaključku vsakega programa.

 • IZBIRA ŠOLE

V Evropi obstaja na tisoče privatnih šol, vsaka od njih pa ima svoje posebnosti in edinstven pristop do učencev. Mi vam bomo pomagali, da boste izbrali najboljšo za vašega otroka.

 • PRIJAVA IN VPIS

Za vas bomo pripravili vso dokumentacijo, ki je potrebna za vpis na univerzo, ter jo v vašem imenu poslali na izbrane univerze. Večina elitnih šol zahteva od kandidatov opravljanje sprejemnih izpitov, ki jih na vašo željo organiziramo v naši pisarni ali v prostorih British Councila.

 • VODENJE KORESPONDENCE

V času prijavljanja je nujen vsakodneven kontakt z izbranimi šolami in plačevanje različnih stroškov. To lahko storimo namesto vas in nadzorujemo napredek postopka.

 • PREDHODNI OGLED

Po izbiri šol predlagamo, da jih obiščete, si ogledate šolski kompleks in se sestanete z zaposlenimi na šoli. Mi vam lahko pomagamo pri dogovarjanju za obisk in celotni organizaciji vašega potovanja in bivanja v izbrani državi.

 • ZAGOTOVITEV SKRBNIKA

Pomagamo vam pri zagotovitvi skrbnika za učence, mlajše od 18 let, ki se bodo šolali v Združenem Kraljestvu.

 • IZBIRA PREDMETOV

Vpis na fakulteto je lahko odvisen od števila predmetov, ki jih je dijak opravljal v srednji šoli. Glede na interese in ambicije vašega otroka vam lahko svetujemo o najboljši kombinaciji predmetov.

 • POTRDITEV MESTA

Pred končnim vpisom je potrebno ponovno pripraviti določene dokumente in denarne transakcije, kar lahko prepustite nam.

 • POTOVANJE

Pri nas lahko rezervirate lete in sklenete potrebno zavarovanje za vas in vašega otroka.

 • POVEZAVA S ŠOLO V ČASU OTROKOVEGA BIVANJA V TUJINI

Naši svetovalci lahko predstavljajo vašo povezavo s šolo za različna vprašanja tako administrativne kot osebne narave.

 • SPREMLJANJE RAZVOJA IN REZULTATOV

Za prvo leto šolanja vam bomo pripravili izpis ocen in poročilo o napredku in prilagoditvi vašega otroka.

 • POSVETOVANJE O NADALJEVANJU ŠOLANJA

Naši svetovalci za izobraževanje so vam na razpolago in vam lahko pojasnijo možnosti za prijavo na univerze v tujini.

bottom of page