top of page

Acerca de

White Structure

ZAKAJ IZBRATI 

Z INTEGRALOM dobiš:

🟡podrobne informacije o posebnostih visokošolskega in univerzitetnega izobraževanja v tujini,                       prijavah in rokih za prijavo;

🟡celostno podporo v večtedenskem oziroma večmesečnem postopku prijav na študij, 

🟡motivacijske pogovore, ko jih potrebuješ, 

🟡ponudbo in izbor šol in fakultet, ki nudijo študijske programe, ki te zanimajo;

🟡natančne informacije o postopkih in rokih prijave ter pogojih za vpis na izbrano univerzo;

🟡pomoč pri pripravi potrebnih dokumentov za prijavo in vpis (motivacijsko pismo, življenjepis itd.);

🟡prijavo in dostavljanje dokumentov na izbrane univerze;

🟡potrditev vpisa;

🟡pomoč pri iskanju namestitve v študentske domove oz. internate;

🟡natančne informacije o pravicah in možnostih, ki jih imajo študentje v izbrani državi (zdravstveno                 zavarovanje, možnosti zaposlitve, možnosti štipendij);

🟡 nasvete o iskanju štipendij in informacije o štipendijah, ki so na voljo, 

🟡pomoč pri ustvarjanju študentskih spletnih profilov, pri prijavi v državne spletne portale in pomoč pri           komuniciranju z bodočo študentovo Univerzo,  

🟡individualizirano storitev, ki je prilagojena tvojim potrebam.

PRIPOROČILA

GALA ČADO
študentka računalništva in informatike
Nizozemska

Zelo sem vesela, da sem se odločila delati z Integraledu. Prijava na fakulteto, še posebej v tujino, je zapletena stvar in so mi to delo zelo olajšali, da sem se lažje osredotočila na  pouk in maturo. Poleg tega bi sama skoraj sigurno kaj spregledala ali pozabila, zato sem res zelo zadovoljna s svojo odločitvijo.

Slika3.png

EVA BELTRAM
Študentka igralstva
Velika Britanija

Agencija IntegralEdu mi je bila v veliko pomoč pri pripravi na študij v tujini. Zaposleni so svoje delo opravili profesionalno. Vedno so mi bili na voljo za vsa vprašanja, ki so se sproti pojavljala hkrati pa so me tudi usmerjali ter me opremili s številnimi napotki pred odhodom na študij. Zelo so mi olajšali celoten proces prijave na univerzo.

xx.png

ŠPELLA DEŽELAK
Študentka rehabilitacije kopitarjev
Velika Britanija

Integraledu mi je pri mojem vpisu na študij praktično uredil vse. Vodili so me skozi celoten proces in se resnično potrudili narediti vse skladno z mojimi željami. Z njihovo pomočjo je bil vpis na študij enostaven in prijeten, brez dodatnega stresa. Zagotovo toplo priporočam njihovo pomoč!

Slika2.png

MAJA ŠTRAKL
Študentka Psihologije 
Nizozemska

Odkrito vam povem, če boste imeli samo pol tako dobro izkušnjo, kot sem jo s pisarno Integraledu imela sama, boste zelo zadovoljni. :)

Slika2 copy.png

LAURA BURJAK NOVAK
Študentka prava
Velika Britanija

Moja izkušnja z Integraledu.si je bila zelo dobra. Za vpis na fakulteto v Veliki Britaniji sem se odločila v zadnjem hipu in skozi celoten proces vpisa so mi ves čas stali ob strani. Pomagali so mi tudi z vsemi novimi informacijami ki sem jih potrebovala za začetek življenja v novi državi. Izjemna izkušnja, ki bi jo priporočila vsem!

bottom of page