INTEGRAL je največja svetovalna agencija za izobraževanje v tujini s 25-letnimi izkušnjami na tem področju. Naših 16 pisarn se nahaja v Bolgariji, Romuniji, Albaniji in na Hrvaškem, jeseni 2017 pa smo prišli še v Slovenijo!

INTEGRAL nudi izobraževalne rešitve, prilagojene individualnim potrebam in željam vsake stranke. Naša misija je, da uresničimo sanje o kakovostnem izobraževanju vsakomur, ki si želi akademskega izobraževanja v tujini. Naše dolgoletne izkušnje, znanje in kontakti na področju izobraževanje zagotavljajo brezhiben proces prijave na študij.

Naše storitve pokrivajo celotno akademsko pot naših strank, ki jim nudimo podporo na vsakem koraku. Naša skupna pot se začne že v najzgodnejšem otroštvu – z nudenjem poletnih kampov – po tem pa učence in dijake usmerjamo h kakovostni srednješolski izobrazbi, ki jim bo zagotovila vpis na najboljše univerze.  Na koncu vpis na najprestižnejše univerze na svetu postane samo še formalnost.

Ob vas smo tudi, ko niste več študentje. Dokaz za to so naše prve stranke, ki so sedaj že starši, in vpisujejo svoje otroke v jezikovne kampe, kar pa si štejemo kot največje priznanje!

Na svetu imamo več kot 250 partnerskih univerz v desetih državah v Evropi, Severni Ameriki in Aziji. Sodelovanje z agencijo INTEGRAL vam olajša celoten proces prijave in nudi pomoč pri iskanju štipendij v tujini.

Pandemija koronavirusne bolezni je močno prizadela tudi skupino Integral. Work&Travel, eden izmed naših programov, ki je predstavljal pomemben del našega poslovanja, je do nadaljnjega odpovedan, poleti 2020 pa smo v poletne jezikovne tečaje v tujini vpisovali v zelo zmanjšanem obsegu. To nas je prisilo v spremembo poslovanja, posledično pa se je kadrovsko zmanjšala tudi naša ljubljanska pisarna. Našo redno pisarno spremenili v »mobilno pisarno«. Zaradi novih okoliščin sedaj intenzivno sodelujemo z našo zagrebško pisarno, kar nudi direktno prednost tudi za vas. V kolikor namreč kakšne konkretne informacije, ki jo potrebujete, v Ljubljani nimamo, jo bomo za vas v zelo kratkem času pridobili iz Zagreba, ali katere druge Integralove pisarne, ki se nahajajo v sedmih državah.

UNIVERZE
SREDNJE ŠOLE
JEZIKOVNI TEČAJI
WORLD EDUCATION FAIR
Show More

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je

Nanaja, Tamara Nanaja s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Za vas smo dosegljivi: 

TOREK in ČETRTEK od 9h do 17h 

SREDA od 11h do 19h

Naše svetovanje in delo z vami potekata prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

Za osebno srečanje v naši mobilni pisarni, v hostlu Tresor na Čopovi 38, se je potrebno naročiti. 

Po vnaprejšnjem dogovoru, smo dosegljivi tudi ostale dni v tednu. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo