INTEGRAL je največja svetovalna agencija za izobraževanje v tujini s 25-letnimi izkušnjami na tem področju. Naših 16 pisarn se nahaja v Bolgariji, Romuniji, Albaniji in na Hrvaškem, jeseni 2017 pa smo prišli še v Slovenijo!

INTEGRAL nudi izobraževalne rešitve, prilagojene individualnim potrebam in željam vsake stranke. Naša misija je, da uresničimo sanje o kakovostnem izobraževanju vsakomur, ki si želi akademskega izobraževanja v tujini. Naše dolgoletne izkušnje, znanje in kontakti na področju izobraževanje zagotavljajo brezhiben proces prijave na študij.

Naše storitve pokrivajo celotno akademsko pot naših strank, ki jim nudimo podporo na vsakem koraku. Naša skupna pot se začne že v najzgodnejšem otroštvu – z nudenjem poletnih kampov – po tem pa učence in dijake usmerjamo h kakovostni srednješolski izobrazbi, ki jim bo zagotovila vpis na najboljše univerze.  Na koncu vpis na najprestižnejše univerze na svetu postane samo še formalnost.

Ob vas smo tudi, ko niste več študentje. Dokaz za to so naše prve stranke, ki so sedaj že starši, in vpisujejo svoje otroke v jezikovne kampe, kar pa si štejemo kot največje priznanje!

Na svetu imamo več kot 200 partnerskih univerz v desetih državah v Evropi, Severni Ameriki in Aziji. Sodelovanje z agencijo INTEGRAL vam olajša celoten proces prijave in nudi posebne popuste in pomoč pri iskanju štipendij v tujini.

UNIVERZE
SREDNJE ŠOLE
JEZIKOVNI TEČAJI
WORLD EDUCATION FAIR
Show More

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, Tamara Nanaja s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Za vas smo dosegljivi: 

TOREK in ČETRTEK od 9h do 17h 

SREDA od 11h do 19h

Naše svetovanje in delo z vami potekata prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

Za osebno srečanje v naši mobilni pisarni, v hostlu Tresor na Čopovi 38, se je potrebno naročiti. 

Po vnaprejšnjem dogovoru, smo dosegljivi tudi ostale dni v tednu. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo