top of page
  • Writer's pictureIntegralEdu

Britanska univerza odprla vpise v juliju 2021!

Bodoči študenti dodiplomskih študijev bodo lahko začeli študirati hitreje preko spleta in dobili študentsko posojilo za celoten čas študija!


Ena od najpopularnejših univerz v Veliki Britaniji, Coventry University, je odprla vpis na dodiplomske študije za julij 2021! Bodoči študenti s tem dobivate še zadnjo priložnost za dostop do študentskega posojila za celoten čas dodiplomskega študija, preden posojila postanejo nedostopna za EU študente, ki z avgustom 2021 postajajo izenačeni z mednarodnimi študenti, kar se tiče ugodnosti in sprejemnih pogojev za študij.


Ta priložnost resda prihaja v zadnjem trenutku, a jo velja izkoristiti, saj vam še zadnjič omogoča najem študentskega posojila od britanske vlade, ki bo pokrilo 100% stroške šolnin.


Na univerzi Coventry so za julij 2021 odprti vpisi za naslednje študijske programe:


BSc Biomedical Science

BA Business Management

BSc Computer Sciences

BA Digital Marketing

BA International Relations

BEng Mechanical Engineering

BSc Psychology





Coventry University nudi svojim bodočim študentom najmodernejše objekte, motivacijsko okolje za učenje in strateški položaj blizu Londona. Dokončan študij na Coventry University – ki je bila razglašena za univerzo leta s strani študentov v The Times and Sunday Times Good University Guide 2019 – lahko študentom nudi prednost na trgu dela.

Udeleženci lahko začnejo svoj študij preko spleta že v juliju v obliki začetnega modula (neodvisno od izbranega študija) „Be The Change“, ki bo trajal od julija do septembra in ga je potrebno opraviti. Septembra pa začnejo študenti študirati izbran program, ki bo potekal na kampusu v Covetryju in ne več preko spleta.

Vsi študenti iz EU, ki bodo začeli študij pred 31. julijem 2021, se bodo lahko še vedno kvalificirali za študentsko posojilo za celotno obdobje študija, vendar bo potrebna študentska viza.

Za več informacij nas kontaktirajte ali se naročite na svetovanje.

bottom of page