top of page

UČENJE TUJIH JEZIKOV ŠE NIKOLI NI BILO TAKO ZABAVNO!

 

Jezikovni tečaji v tujini so najhitrejši in najlažji način, da nadgradite svoje znanje tujega jezika. To je odlična priložnost, da združite prijetno s koristnim in se učite, medtem ko potujete. Obiščite Francijo, ZDA, Veliko Britanijo, Nemčijo, Avstrijo, Italijo, Španijo, Portugalsko, Malto ali katero drugo državo, ki ste jo vedno želeli obiskati. Z družino, v skupini z ostalimi tečajniki ali individualno, v vseh letnih časih - možnosti je veliko!

IntegralEdu ponuja jezikovne tečaje za otroke in odrasle. Otrokom, starejšim od 7 let, naša agencija zagotavlja popolno varnost in zaščito ter spremstvo pedagoško usposobljenega osebja v šolah, ki je otrokom na voljo 24/7. Takšni tečaji predstavljajo odlično priložnost, da otroci poleg jezika pridobijo tudi družabne veščine, obenem pa preživijo dva izjemno zabavna in pestra tedna v tujini. Z udeležbo na naših tečajih lahko otroci izkusijo življenje na šolskem kampusu, spoznajo udeležence s celega sveta in poleg jezika spoznajo tudi nove kulture. Tečaji za odrasle običajno potekajo v večjih mestih, kjer imajo udeleženci v prostem času na razpolago raziskovanje tuje države ter načina življenja. 

Vsi naši tečaji so zlahka prilagojeni invdividualnim željam in potrebam udeležencev. Poleg učnih ur izbranega jezika lahko izberete tudi priprave na opravljanje izpitov (npr. IELTS ali Test DaF), priprave za vpis na univerzo v tujini ali pa učenje jezika kombinirate z določenim šolskim predmetom, športom ali hobijem. Za odrasle tečajnike so na voljo tudi posebni Business tečaji, kjer je poudarek na pridobivanju poslovnega besedišča. 

Tečaj je za vse udeležence nepozabna dogodivščina, na kateri bivanje v tuji državi in v novem okolju izkoristijo na najboljši možni način.

Ne pozabite: za učenje tujega jezika nikoli ni prepozno - in z našimi tečaji nikoli bolj zabavno!

Izberite jezik

ZAKAJ IZBRATI INTEGRALEDU?

PROFESIONALNOST

Pri našem delu lahko računate na našo PROFESIONALNOST, saj se Integral ukvarja samo z izobraževalnimi programi in jezikovnimi tečaji.

ZAGOTAVLJANJE KAKOVOSTI

Naši svetovalci so osebno obiskali izobraževalne institucije, s katerimi sodelujemo, zato vam zagotavljamo le NAJBOLJŠE.

BOGATA IZBIRA PROGRAMOV

Ponudili vam bomo BOGATO IZBIRO jezikovnih in študijskih programov za vse starosti.

INDIVIDUALEN PRISTOP

Pomagali vam bomo pri orientaciji v široki ponudbi, ki vam je na voljo, v okviru OSEBNIH KONZULTACIJ pa boste lahko izbrali program, ki odgovarja vašim zahtevam in potrebam.

24/7 DEŽURNI TELEFON

V času potovanja in prihoda v tujo državo smo vam na razpolago na 24-URNI DEŽURNI TELEFONSKI LINIJI, kjer vam nudimo pomoč.

POPOLNA STORITEV

Od prvega do zadnjega dne vašega šolanja so vam naši svetovalci NA RAZPOLAGO za vsa vprašanja, ki se vam bodo porodila v povezavi z vašim šolanjem v tujini.

KOREKTNOST, KI NI DRAGA

Ko se vpišete na tečaj preko Integrala NE PLAČATE DODATNIH STROŠKOV za storitve v povezavi z našimi partnerskimi institucijami, poleg tega pa redno dobivate dodatne popuste. INTEGRAL je ena izmed največjih agencij za izobraževanje v tujini in pogosto se nam uspe dogovoriti za znižane stroške za naše stranke.

BREZ SKRITIH STROŠKOV

V našem katalogu lahko najdete končne cene, v katere sta vključena tudi prevoz od in do letališča ter namestitev, zato že v naprej veste natančno, koliko boste plačali.

Angleščina v Veliki Britaniji

in na Irskem

Nemščina

Francoščina

Španščina

Italijanščina

Angleščina v ZDA in Kanadi

bottom of page