top of page

Les Elfes, Švica

Tuji jezik in smučanje

8. december – 2. april

Starost: 7 – 18 let
Namestitev: hotel ali na kampusu

Jeziki: francoščina, angleščina, nemščina ali italijanščina

Pouk: 15 ali 20 šolski ur in tečaj smučanja ali bordanja
Potuje se: sobota - sobota
Skupine: do 7 tečajnikov

Cena v evrih:

2180 EUR - 4100 EUR

SVN_INP(December-2018_LesElfes)_1080x108
SVN_INP(December-2018_St-Albans)_1080x10

St. Albans School,

Velika Britanija

Angleščina pozimi

6. januar– 16. februar

Starost: 11 – 17 let

Namestitev: na kampusu

Jezik: angleščina

Pouk: 20 šol. ur na teden

Potuje se: nedelja - sobota

Skupine: do 14 tečajnikov

Cena v evrih:

1095 EUR - 4900 EUR

SVN_INP(December-2018_Earlscliffe)_1080x

Earlscliffe

Angleščina med velikonočnimi prazniki

13. april– 26. april

Starost: 8 – 17 let
Namestitev: na kampusu
Tečaj: 20 šol. ur na teden
Potuje se: sobota – sobota (prvi teden);        

                    sobota – petek (drugi teden)

Trajanje: 1 ali 2 tedna
Skupine: do 12 tečajnikov

Cena v evrih:

1140 EUR - 2190 EUR

Mesto in šola

Znameniti smučarski center Verbier v Švici na 3000 metrih nadmorske višine zagotavlja debelo snežno odejo in obilico smučarskih izzivov od decembra do aprila.

Šola Les Elfes International School Camp deluje v očarljivih alpskih hišicah, nahaja pa se samo 5 minut peš od centra mesta Verbier.

Tečaj smučanja ali bordanja - 15 šol. ur jezika na teden
Ta tečaj vključuje učenje smučanja in bordanja pod vodstvom izkušenih in usposobljenih inštruktorjev. Popolni začetniki so dobrodošli. Skupine so majhne, aktivnosti pa se izvajajo v jutranjih in popoldanskih urah. ​

Intenzivni tečaj in smučanje - 18 šol. ur jezika in 6. šol. ur smučanja ali bordanja na teden

Tečaj je namenjen tisti, ki se pripravljajo na izpite ali želijo hitreje napredovati. Poudarek je na branju in pisanju, ure pa so v glavnem zjutraj in so kombinirane s popoldanskimi urami.

Šola
Mesto St. Albans v Veliki Britaniji slovi po svoji katedrali, bogati zgodovini in nogometni akademiji Arsenala. Šolski kampus z učilnicami  in prostori za prosti čas se nahaja v viktorijanskem samostanu na področju 60 hektarjev, kjer tečajniki tudi bivajo.

Tečaj

V tečaj je vključenih 20 ur angleščine na teden. Tečajniki lahko izbirajo tečaj v trajanju od enega do šest tednov. Program tečaja združuje učenje angleščine z različnimi aktivnostmi. Sam pouk angleščine poteka v jutranjih urah in se osredotoča na določen projekt pri enem od predmetov.

Dodatne aktivnosti

Ob prihodu si tečajniki izberejo 2 dodatni aktivnosti od 12 ponujenih, vsak teden pa se izbiro lahko zamenja. Primer aktivnosti so: streljanje, britanski športi, fitness, britanska književnost, novinarstvo, fotografija in filmska produkcija, gledališče, ples.

Šola
Earscliffe med letom deluje kot privatna srednja šola, ki se nahaja v obalnem mestu Folkestone na jugovzhodu Anglije. London je oddaljen le slabo uro vožnje z vlakom.

Tečaj
Earlcliffov spomladanski tečaj vključuje 20 šol. ur angleščine tedensko. Tečajnike se po začetnem izpitu razvrsti v skupine. Ob dopoldnevih vadijo jezikovne veščine, popoldne pa je pouk interaktiven in vključuje razne projekte, kot so gledališče, glasba in drugo.

Aktivnosti

Šola poskuša organizirati kar največ aktivnosti na odprtem, vendar je to čas v letu, ko je veliko odvisno od vremena. Kadar vreme to dopušča, gredo tečajniki na sprehod do bližnje plaže. V ceno tečaja sta vključena dva dva celodnevna in en poldnevni izlet npr. v London, Canterbury in karting v Folkestonu.

bottom of page