top of page

DID šola,

Avstrija

Poletni tečaj nemščine na Dunaju

14. julij - 27. julij

Starost: 14 – 18 let
Namestitev: na kampusu

Jezik: nemščina

Pouk: 20 šolskih ur nemščine tedensko
Potuje se: nedelja - sobota
Skupine: do 15 tečajnikov

Cena v evrih:

1700 EUR

SVN_INP(December-2018_DID-Viena)_1080x10
SVN_INP(December-2018_Bromsgrove)_1080x1

Bromsgrove School,

Velika Britanija

Poletni tečaj angleščine v mestecu Bromsgrove

2. julij – 16. julij

Starost: 8 – 17 let

Namestitev: na kampusu

Jezik: angleščina

Pouk: 20 šol. ur na teden

Potuje se: torek - torek

Skupine: do 14 tečajnikov

Cena v evrih:

2220 EUR

SVN_INP(December-2018_London-Docklands)_

London Docklands, 

Velika Britanija

Poletni tečaj angleščine v Londonu

14. julij – 28. julij

Starost: 11 – 17 let
Namestitev: na kampusu
Tečaj: 20 šol. ur na teden
Potuje se: nedelja-nedelja

Trajanje: 2 tedna
Skupine: do 14 tečajnikov

Cena v evrih:

2090 EUR

Mesto in šola

Dunaja ni potrebno posebej predstavljati. Avstrijska prestolnica ima bogato zgodovino, številne kulturne znamenitosti pa bodo navdušile čisto vsakega obiskovalca.

Šola se nahaja na območju hotela A&O, ki ponuja odlične pogoje za učenje in se nahaja 10 minut proč od glavne železniške postaje in samo 15 minut hoje od slavnega dvorca Belvedere.

Tečaj

Tečaj nemškega jezika zajema 20 šolskih ur nemščine na teden od ponedeljka do petka od 9:30 do 12:30. Tečaj vodijo kvalificirani profesorji nemškega jezika za tujce. Največje število tečajnikov v skupini je 15.

V prostem času imajo tečajniki možnost raziskovati neštete možnosti, ki jih ponuja Dunaj.

Mesto in šola

Bromsgrove je majhno podeželsko mesto z dolgo zgodovino. Šola Bromsgrove pa je eden izmed najstarejših britanskih internatov z dolgoletno tradicijo poučevanj tujih učencev, ki danes spade med najelitnejše britanske internate.

Tečaj

Program poletnega tečaja vključuje 20 šol. ur angleščine na teden. Vsa predavanja vodijo najboljši profesorji na svojem področju. Prvi dan tečaja so vsi tečajniki razdeljeni v skupine glede na stopnjo znanja, v eni skupini pa je povprečno 14 tečajnikov. Vadi se branje, pisanje, slušno razumevanje z razumevanjem besedila, govor in prezentacijske veščine. Vsi udeleženci prejmejo diplomo po zaključenem tečaju.

Mesto in šola

Tečaj poteka na kampusu univerze East London v tretji coni londonske podzemne železnice. S kampusa je mogoče videti reko Temzo. Tečajnikom so na razpolago najmodernejše opremljene predavalnice, od katerih jih je večina opremljenih z najboljšo avdio in video opremo.

 

Tečaj

Tedenski razpored vključuje 20 šolskih ur po-uka angleškega jezika, pouk pa lahko poteka zjutraj in popoldne. Program tečaja je pose-bej zasnovan za kratkoročno in hitro učenje angleščine ter se osredotoča na izboljšanje govornih in slušnih veščin. Skupine so sesta-vljene iz največ 15 tečajnikov.

bottom of page