top of page
  • Writer's pictureIntegralEdu

HousingAnywhere – za iskalce študentske nastanitve v tujini

HousingAnywhere je največja spletna platforma za najem namestitve na svetu. Tudi za mednarodne študente in mlade strokovnjake. Platforma ima več kot 50.000 aktivnih oglasov in 8 milijonov uporabnikov v več kot 60-ih državah. Preko150 partnerskih univerz svojim študentom priporoča uporabo storitev HousingAnywhere.

HousingAnywhere olajša mednarodno mobilnost s svojo inovativno platformo in varnim sistemom rezervacij. Nudi stanovanjske rešitve v več sto mestih po vsem svetu ter študentom ponuja veliko izbiro nastanitev, ki jih lahko rezervirajo s samo nekaj kliki.



Za lažjo in ustreznejšo izbiro nastanitve so na spletnem mestu HousingAnywhere na voljo vedno posodobljene fotografije, videoposnetki, tlorisi in prevedeni opisi stanovanjskih stavb ter lokacija nastanitve, označena na zemljevidu. Če pa se želiš še bolj prepričati glede prihodnje študentske nastanitve, platforma ponuja informacije o soseski, v kateri se ta nahaja.

Na tej povezavi lahko dostopaš do platforme HousingAnywhere za slovenske študente, ki je neposredno povezana z agencijo IntegralEdu. Z registracijo preko povezave dobiš dostop do VIP profila, ki ti omogoča prednostni dostop do vseh razpoložljivih stanovanjskih objektov na HousingAnywhere.


Poišči svoj idealni dom in uživaj v enostavnem, zanesljivem in varnem začetku študentskih izkušenj v tujini!

Za dodatna vprašanja glede študija v tujini in pomoči pri prijavnem postopku ter aktivnostih po prihodu na želeno študentsko destinacijo, nas kontaktiraj!


78 views0 comments
bottom of page