Virtualni sejem STUDY IN UK, 26. November, 13.00 – 17.00 h

Želiš študirati v Veliki Britaniji pa ne veš:

🎓 kolikšen je strošek študija v Veliki Britaniji?

🎓 Ali nudijo kakšne štipendije?

🎓 Kakšne so zahteve za vpis?

🎓 Katero mesto in unverza sta najboljša zate?

 

Pridi na virtualni sejem STUDY IN UK, ki bo 26.novembra in spoznaj TOP britanske univerze ter izvedi vse o akademskih možnostih v Veliki Britaniji.

Študij v Veliki Britaniji – samo nekaj klikov stran.

Ali veš, da je kar nekaj britanskih univerz najavilo nižje šolnine za slovenske študente?

 

Obišči virtualni sejem STUDY IN UK 26. novembra in izvedi katere univerze bodo v naslednjem študijskem letu ponudile nižje šolnine.

Na virtualnem sejmu lahko dobiš informacije o študijskih programih za naslednje univerze:

University of Northampton

Arts University Bournemouth

Falmouth University

University of Wolverhampton

University of West of England, Bristol

Anglia Ruskin University

Brunel University

De Montfort University

Falmouth University

London South Bank University

Middlesex University

Royal Holloway, University of London

Solent University, Southampton

University of East London

University of Leicester

University of Westminster

University of Wolverhampton

Velika Britanija je ena izmed najbolj zaželenih držav med študenti, ki odhajajo na študij v tujino. Univerze v Veliki Britaniji nudijo dodiplomske in podiplomske študije na vseh področjih. Dodiplomski programi trajajo tri leta, študentje pa se imajo možnost odločiti za t.i. sandwich-leto. To pomeni leto znotraj dodiplomskega študija, med katerim lahko študentje opravljajo prakso in si pridobijo izkušnje, ki jim bodo po koncu študija zagotovile boljše možnosti na trgu dela.

Pri izbiri univerze v Veliki Britaniji morajo študentje poleg ranga univerze vzeti v obzir tudi njen geografski položaj. Nekateri imajo raje vrvež in blišč Londona, medtem ko je drugim ljubše mirnejše prijateljsko vzdušje Worcesterja.

Šolnine v Veliki Britaniji pred Brexitom: 9.250 GBP (pribl. 10.500 €) letno za dodiplomski študij, 4.000–12.000 GBP (pribl. 4.500–13.600 €) letno za podiplomski študij v Angliji ter 6.000–34.000 GBP (pribl. 6.800–38.550 €) letno za programe MBA.

Šolnine v Veliki Britaniji po Brexitu: v letu 2020 je Velika Britanija izstopila iz Evropske Unije, posledice njenega izstopa pa se bodo poznali tudi pri šolninah, ki se s študijskim letom 2021-22 spreminjajo. Za več informacij in nove cene šolnin ter možnosti štipendiranja nas prosimo kontaktirajte

Od januarja 2015 je IntegralEdu uradni center za predajo dokumentov preko sistema UCAS. UCAS je edinstveni sistem prijave na univerze v Veliki Britaniji. Naši izobraževalni svetovalci so strokovno usposobljeni in že tretje leto prijavljajo kandidate preko sistema UCAS in jih uspešno vpisujejo na želene univerze.

ŠTUDENTSKA POSOJILA V VELIKI BRITANIJI

Načrt za prijavo za študentsko posojilo v Veliki Britaniji

Če nameravate šolnino plačati sami, ne da bi pri tem koristili študentsko posojilo, je potrebno pomisliti še na dodatne stroške za vsako leto šolanja (3 leta za dodiplomski študij).

Šolnina – 9.250 GBP (pribl. 10.500 €). Stroški življenja znašajo od 600 do 800 GBP mesečno (pribl. 680–910 € mesečno) in so odvisni od kraja, kjer se nahaja univerza.

Državno študentsko posojilo za dodiplomske študije

Študentsko posojilo v celoti pokriva letno šolnino za dodiplomske študije in znaša do 9.250 GBP (pribl. 10.500 €). Posojilo odobri Agencija za študentska posojila (Student Finance England). Pridobijo ga lahko kandidati, ki predhodno nimajo zaključenega dodiplomskega študija. Vračanje posojila se začne, ko letni prihodki osebe, ki je prejela posojilo, presežejo znesek 21.000 GBP letno (pribl. 23.810 €; znesek velja za VB).

Vsako leto je potrebno znova vložiti dokumentacijo za posojilo, denar pa se prenese neposredno na račun univerze.

Za vložitev prošnje za posojilo potrebujete osebno izkaznico ali potni list in izpolnjen formular, ki je dolg približno 30 strani. Če potrebujete pomoč pri izpolnjevanju formularja za študentsko posojilo, smo vam z veseljem na voljo.

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je

Nanaja, Tamara Nanaja s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Za vas smo dosegljivi: 

TOREK in ČETRTEK od 9h do 17h 

SREDA od 11h do 19h

Naše svetovanje in delo z vami potekata prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

Za osebno srečanje v naši mobilni pisarni, v hostlu Tresor na Čopovi 38, se je potrebno naročiti. 

Po vnaprejšnjem dogovoru, smo dosegljivi tudi ostale dni v tednu. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo