Študijski programi psihologije

Psihologija vpliva na vse, kar počnemo. Ta študijski program zajema tako medicinska kot filozofska in zgodovinska področja psihologije. Temeljni moduli podajo trdne osnove glavnih principov psihologije, izbirni moduli pa dajejo svobodo, da se študentje v času študija posvetijo tistemu, kar jih najbolj pritegne. Po pridobljeni diplomi so študentje pripravljeni nadaljevati svojo študijsko pot ali pa začeti svojo kariero na tem področju.

Radovednost glede človeških misli je v osrčju tega programa, postavljanje vprašanj in razvijanje znanstvenih, analitičnih in raziskovalnih veščin pa nujno. Predavatelji na programih psihologije so običajno tudi sami raziskovalci, ki študente povsem podpirajo na njihovi poti do znanja in jih znajo usmeriti v pravo smer. Prav tako večina univerz organizira tedenske seminarje, kjer gostijo predavatelje iz specifičnih področij ter raziskovalce.

Glavna prednost univerz v tujini je, da imajo na njih študentje možnost uporabe izjemne raziskovalne infrastrukture, vključno z laboratoriji, namenjenimi merjenju možganskih aktivnosti, laboratoriji za psihonevroimunologijo, čustva in komunikacijo, psihometrijo, človeško obnašanje in še več. Poleg tega seminarji potekajo v manjših skupinah, kar pripomore k boljšemu razumevanju snovi

Večina študijev specializacijo ponuja že na dodiplomski stopnji z moduli, kot so Economic Psychology, Medical Psychology, Forensic Psychology, Social Psychology in podobno. Nekateri diplomanti študijsko pot nadaljujejo na drugi stopnji, drugi pa pričnejo s kariero v zdravstvu, na področju socialnega dela, v marketing, kadrovskih službah in drugje.

Kam se lahko prijavim?

Število univerz, ki ponujajo ta program, je ogromno - nekaj najboljših najdeš na spodnjem seznamu

Dodiplomski študiji (NL)

Tilburg University

Radboud University

Kako se lahko prijavim?

Prijava na vse študijske programe v Veliki Britaniji poteka preko sistema prijave UCAS. IntegralEdu je UCAS-ov prijavni center, kar pomeni, da se lahko na navedene študijske programe prijavite preko nas. Prijava na študijske programe na Nizozemskem poteka preko sistema Studielink. Tudi preko tega sistem lahko vašo prijavo opravijo Integralovi svetovalci. V primerih izbranih univerz prijavo za vas opravimo celo brezplačno, saj so vse izbrane angleške in nizozemske univerze naše partnerske institucije. S prijavo preko agencije IntegralEdu dobite poleg tega celotno podporo do odhoda v tujino, vključno s pregledom vpisnih pogojev, iskanjem univerzitetne namestitve in pomoči pri izpolnjevanju prijave za študentsko posojilo.

Se vidiš na enem izmed izbranih študijskih programov? Prijavi se na brezplačno svetovanje za študij v tujini še danes!

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je

Nanaja, Tamara Nanaja s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Za vas smo dosegljivi: 

TOREK in ČETRTEK od 9h do 17h 

SREDA od 11h do 19h

Naše svetovanje in delo z vami potekata prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

Za osebno srečanje v naši mobilni pisarni, v hostlu Tresor na Čopovi 38, se je potrebno naročiti. 

Po vnaprejšnjem dogovoru, smo dosegljivi tudi ostale dni v tednu. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo