top of page

Študijski programi Neuroscience

Za učinkovit boj proti kriminalu je najprej potrebno razumeti, kje ležijo vzroki zanj in kako vpliva na posameznika in družbo. Raziskovanje te problematike iz različnih vidikov je ključen del odkrivanja protiukrepov in boljših oblik rehabilitiacije za boljšo družbo prihodnosti.

Študij teh programov študentom ponuja znanje in veščine na vsakem področju, kjer se bodo odločili delovati. Študentje na programih Criminology se učijo definicij kriminala in kdo ga definira, zakaj kriminalna dejanja in kaj se zgodi s tistimi, ki kršijo zakon. Pri tem se študijski programi v tujini naslanjajo na vsebine iz področij sociologije, prava in psihologije ter uporabljajo teoretična in praktična znanja pri analizah resničnih, sodobnih težav. Programi obravnavajo tudi vpliv različnih institucij, ki se ukvarjajo s kriminalnimi dejanji: policijo, sodišči, zapori. Študijski proces bogatijo obiski sodišč, zaporov in domov za prestopnike.

Univerze se trudijo, da bi študentom omogočile kar najboljše možnosti za zaposlitev. Izjemni predavatelji, odlična podpora študentom in stik s kariernimi centri zagotavljajo, da študenti najbolje izkoristijo čas študija. Univerze v tujini redno vabijo zaposlovalce in druge organizacije, kjer se lahko pogovarjajo o možnostih zaposlitve oz. kako se najbolje povežejo v lokalno in globalno skupnost.

Kam se lahko prijavim?

Kako se lahko prijavim?

Prijava na vse študijske programe v Veliki Britaniji poteka preko sistema prijave UCAS. IntegralEdu je UCAS-ov prijavni center, kar pomeni, da se lahko na navedene študijske programe prijavite preko nas. V primerih izbranih univerz prijavo za vas opravimo celo brezplačno, saj so vse izbrane angleške in nizozemske univerze naše partnerske institucije. S prijavo preko agencije IntegralEdu dobite poleg tega celotno podporo do odhoda v tujino, vključno s pregledom vpisnih pogojev, iskanjem univerzitetne namestitve in pomoči pri izpolnjevanju prijave za študentsko posojilo.

Se vidiš na enem izmed izbranih študijskih programov? Prijavi se na brezplačno svetovanje za študij v tujini še danes!

bottom of page