top of page
SVN_FBE(SwissWeek_General)_1920x1080px.p

ZAKAJ IZBRATI ŠVICO?

Švica slovi po odlični čokoladi, natančnih urah, bankah ter visokih standardih. Izobraževanje pri temu ni nobena izjema. 

Tako kot na drugih področjih se tudi pri izobraževanju Švica od že nekdaj osredotoča na doseganje najvišjih standardov. K visoki kvaliteti življenja, ki jo ves čas dokazujejo uvrstitve na različnih lestvicah, zagotovo pripomore tudi visoka kvaliteta izobrazbe. Rezultat dolgoletnega truda ter naložb v izobraževanje so danes številne priložnosti in široka izbira programov za študente, dijake in udeležence tečajev z vsega sveta. Z izbiro Švice za svojo učno destinacijo izberete znanje s tradicijo ter vrhunsko strokovnost. Prav tako se Švica uvršča med najbolj varne države na svetu

Jezikovni tečaji v tujini omogočajo najhitrejši in najlažji način učenja jezikov, pa tudi socialnih veščin otrok. Programi v naši ponudbi so podrobno dodelani in natančno opredeljeni, učiteljsko osebje pa je na svojem področju visoko usposobljeno in uživa visok ugled. Vse tečaje dopolnjuje zabavni program, ki tečajnikom nudi koristen oddih od zahtevnega učenja, ob posebej za to določenih dnevih pa se udeležijo tudi celodnevnih izletov, na katerih spoznavajo bogato zgodovino ter pestro kulturno ozadje Švice. In ker je Švica ena izmed prvih držav, ki je začela izdelovati mlečno čokolado, obisk jezikovnega tečaja v Švici obvezno prinaša obisk čokoladnic in sladkanje s čokolado!

Okolje je pri učenju tujega jezika izrednega pomena. In katero okolje bi bilo lahko boljše od tistega v državi, ki ima kar 4 uradne jezike? V Švici namreč govorijo francosko, italijansko, nemško in retoromansko, naša ponudba jezikovnih tečajev pa poleg francoščine, nemščine in italijanščine zajema tudi angleščino. Naši tečaji so vam na voljo po celotni državi, kjer se uporabljajo različni jeziki: od mogočnih švicarskih Alp do očarljivega Ženevskega jezera v mestih Lauseanne, Montreux, Leysin ali Lugano.

Ko se odpravljamo na jezikovno potovanje, je pomembno tudi to, kaj vidimo izven učilnice. Švica v tem pogledu ne razočara nikogar, saj je švicarska pokrajina ena izmed najlepših v svetovnem merilu. Jezikovne počitnice v tej državi so tako prijetna združitev počitnic v slikovitem okolju, ki tečajnikom omogoča številne aktivnosti, ter učenja tujega jezika z namenom priprave na otrokovo prihodnost.

Ne glede na to, za kateri jezik v katerem delu države se odločate, je Švica destinacija, ki vam ali vašemu otroku zagotavlja vrhunsko izkušnjo jezikovnega tečaja. Naši svetovalci vam bodo glede na želje in zahteve z veseljem pomagali izbrati pravi tečaj med šolami, ki sodelujejo na Tednu izobraževanja v Švici

Šole, ki sodelujejo pri Tednu izobraževanja v Švici: 

SVN_FBP(SwissWeek_Altitude)_940x788px.pn

ALTITUDE 

Datumi: 30. junij - 10. avgust

Cena: 3105 EUR - 5530 EUR

Jezikovna šola Altitude svojim tečajnikom ponuja namestitev v očarljivih tradicionalnih švicarskih alpskih hišicah v bližini mesta Verbier. Tečajniki izbirajo med učenjem angleščine ali francoščine, ki poteka v dopoldanskih urah.

Neposredna bližina Alp prinaša priložnosti za številne športne aktivnosti v prostem času, kot so hoja, plezanje, raziskovanje narave in druge pustolovščine. Tečaj vključuje tudi izlete do tematskih parkov in naravnih znamenitosti.

<< Več informacij >>

SVN_FBP(SwissWeek_SEG)_940x788px.png

SWISS EDUCATION GROUP & SWISS EDUCATION ACADEMY 

Datumi: 7. julij - 17. avgust; 23. junij - 17. avgust

Cena: 1350 EUR - 3890 EUR; 2295 EUR - 4015 EUR

Swiss Education Group (SEG) je skupina šol, ki so specializirane za vrhunsko izobrazbo na področju turizma, gostinstva in kulinarike. Poletni tečaji hotelirstva, gostinstva in kulinarike na šoli Hotel Institute Montreaux so naravnost idealni za tiste, ki razmišljajo o tej karierni poti.

<< Več informacij >>

Tečaji, ki jih v Hotelu Belvedere v Leysinu pripravlja Swiss Education Academy, pa so namenjeni učenju angleščine, francoščine, italijanščine ali nemščine.

<< Več informacij >>

TASIS

Datumi: 22. junij - 18. avgust

Cena: 2170 EUR - 6140 EUR

SVN_FBP(SwissWeek_Tasis)_940x788px.png

Šola TASIS v Luganu udeležencem poletnih tečajev nudi tečaje angleščine, italijanščine ali francoščine. Tečajnikom sta glede na starost na voljo dve možnosti. TASIS Le Chateau des Enfants je namenjen najmlajšim, otrokom med 4. in 10. letom starosti, in ima bivanje urejeno v Vili Belvedere.

 

<< Več informacij >>

 

Poletni tečaj TASIS za udeležence med 11. in 18. letom poteka v Vili de Nobili. Poleg jezikovnih tečajev so udeležencem na voljo tudi ostali programi, kot so npr. digitalna fotografija, italijanska kuhinja, arhitektura in oblikovanje ali pa nogometne priprave z mladinsko ekipo Milana. 

<< Več informacij >>

SVN_FBP(SwissWeek_Brillantmont)_940x788p

BRILLANTMONT

Datumi: 6. julij - 17. avgust

Cena: 2995 EUR - 5990 EUR

Brillantmont je ena najstarejših šol v Švici, njihov poletni jezikovni tečaj pa je eden izmed najbolj priljubljenih, saj se nanj tečajniki iz več kot 30 različnih držav vedno znova vračajo.

Šola ponuja tečaje akademske angleščine ali francoščine, ki potekajo dopoldne in pogosto vključujejo uporabo jezika v resničnem okolju, npr. na tržnici.

Popoldne so za tečajnike organizirane zabavne aktivnosti ob jezeru ter obiski lokalnih atrakcij.

<< Več informacij >>

SVN_FBP(SwissWeek_Aiglon)_940x788px.png

AIGLON

Datumi: 6. julij - 3. avgust

Cena: 2845 EUR - 11 975 EUR

Aiglon je prestižna internatna šola, ki vse od svojih začetkov poudarja pomen povezanosti uma, telesa in duha. Pomemben del pouka so zato poleg dela v učilnici izleti v čudovito alpsko naravo v šolski okolici. Šola ponuja tečaje angleščine, fracoščine, gledališke izkušnje, program spoznavanja matematike in znanosti, starejšim tečajnikom pa so poleg jezikovnih na voljo tudi tečaji, ki so namenjeni pripravi na izpite SAT, ki so potrebni za vpis na ameriške univerze.

<< Več informacij >>

bottom of page