top of page

Tečaji italijanščine in tečaji španščine

Italijanščina je zagotovo jezik, ki vsakomur pride prav v življenju. Naj bo to pri razumevanju menija v italijanski restavraciji, poznavanju besedil opernih arij ali nujna odskočna deskla za kariero v svetu mode, odločitve za učenje italijanščine ne boste obžalovali. Poletni tečaji italijanščine za otroke obenem prinašajo sprostitev ob Jadranskem morju, ponudba za starejše tečajnike pa vključuje jezikovne centre v slavnih mestih Italije.

Španščina je eden izmed najbolj razširjenih jezikov na svetu, saj jo govorijo v večini držav Južne Amerike. Jezik, ki ga govori več kot 400 milijonov govorcev in ki je za učenje relativno enostaven, je priljubljena izbira tistih, ki znanje španščine potrebujejo za potovanja po svetu ali karierne priložnosti.

Od 1990 €

Starost: od 15 do 17 let

Jezik: italijanščina

Obdobje izvajanja: 23. junij - 24. avgust

Firence so eno izmed najbolj slikovitih mest v Italiji in so zaradi številnih kulturnih znamenitosti priljubljena turistična destinacija in odlična lokacija za učenje italijanščine. Jezikovni center se nahaja v centru mesta, ki ga v prostem času lahko tečajniki raziskujejo, organizirani pa so tudi izleti in aktivnosti. 

Od 1870 €

Starost: od 12- 18 let

Jezik: italijanščina

Obdobje izvajanja: 30. junij - 27. julij

Odlična lokacija jezikovne šole tik ob Jadranskem morju omogoča številne športne aktivnosti, kot so plavanje in odbojka na mivki. Tečaj poudarja govorno sporazumevanje v italijanščini, zaradi česar imajo tečajniki veliko priložnosti za pogovarjanje v italijanščini. Z doplačilom je možen izlet v Gardaland. 

Od 855 €

Starost: nad 18 let

Jezik: italijanščina

Obdobje izvajanja: čez celo leto

Milano je izvrstna destinacija za učenje jezika za vse tiste, ki jim je svet mode blizu. Jezikovni center se nahaja v bližini sprehajališča Corso Buenos Aires, ki ima odlične prometne povezave po celem mestu. Poleg osnovnega tečaja lahko tečajniki obiskujejo tudi priprave na univerzitetni študij mode in oblikovanja ali priprave na vpis na univerze v Italiji. 

Please reload

Od 1595 €

Starost: 5-12. 13-14, 15-17 let

Jezik: španščina

Obdobje izvajanja: 30. junij - 10. avgust

Salamanca je očarljivo univerzitetno mesto na zahodu Španije, kjer čez leto živi kar 30,000 študentov, zaradi česar je vrhunska destinacija za učenje tujega jezika. Jezikovna šola se nahaja v prenovljenem samostanu  v starem delu mesta.

Od 1910 €

Starost: od 5-17 let

Jezik: španščina

Obdobje izvajanja: 16. junij - 10. avgust

Jezikovni center deluje v prostorih ene najprestižnejših španskih univerz, Francisco de Vitoria, ki je 2 km oddaljena od Madrida. Zaradi lokacije imajo tečajniki na voljo številne zelene površine. Vsak teden so organizirani izleti v ostala španska mesta, kot so Salamanca in ostala. 

Od 905 €

Starost: nad 17 let

Jezik: španščina

Obdobje izvajanja: čez celo leto

Jezikovni center se nahaja v samem središču Valencije, ki je zaradi svoje lege ob Sredozemskem morju priljubljena turistična destinacija. Center nudi več vrst tečajev, vključno s pripravo na izpit DELE. V prostem času so za tečajnike organizirani ogledi Oceanografskega muzeja in drugih zanimivosti v Valenciji ter bližnjih krajih. 

Please reload

bottom of page