top of page

Tečaji angleščine v Veliki Britaniji

Združeno kraljestvo Velike Britanije je rojstno mesto angleščine, jezika, ki ga danes govori več kot 500 milijonov govorcev po svetu. Poletni tečaj angleščine v Angliji tečajnikom poleg popolne obdanosti z naravnimi govorci jezika omogoča spoznavanje bogate kulture in zgodovine, mest, kot so London, Oxford in Cambridge ter posebnosti vsakdanjega ali študentskega življenja v tej državi. V Veliki Britaniji so na voljo otroški jezikovni tečaji, angleščina za začetnike in skupinski jezikovni tečaji. 

St. Edmund's College

Posebna ponudba - 50 % - 1880 € za 3 tedne

Starost: 10-17 let

Jezik: angleščina

Obdobje izvajanja: 28. julij - 17. avgust

St. Edmund's College ima dolgoletno tradicijo izobraževanja mednarodnih udeležencev. Poletno šolo organizirajo zaposleni v šoli, zaradi česar je tečaj najboljši uvod za vse, ki bi srednješolsko izobraževanje želeli nadaljevati v enem izmed britanskih internatov. 

Samo za stranke agencije IntegralEdu je udeležba na tečaju na voljo s kar 50 % popustom - za tri tedne tečaja (od 28. 7. do 17. 8.) samo 1880 EUR namesto 3760 EUR! 

Lancing

Od 2830 €

Starost:13-18 let

Jezik: angleščina

Obdobje izvajanja: 30. junij - 17. avgust

Jezikovni center z osupljivo gotsko katedralo v bližini obmorskega mesta Brighton, kjer se učenje angleščine kombinira z igranjem nogometa, tenisa, golfa ali jahanjem, za vse pogumne pa je tu še potapljanje in pilotiranje lahkih letal.

Academic Summer Cambridge

Od 3185 €

Starost: 13-14, 15-18 let

Jezik: angleščina

Obdobje izvajanja: 29. junij – 24. avgust

Tečaj nudi izkušnjo študentske atmosfere v samem srcu mesta Cambridge. Učenje angleščine lahko kombinirate s pripravo na mednarodno maturo, izpite A-levels, študij medicine, računalništva ali pa s pripravo na sprejemne izpite univerz Oxford ali Cambridge.

Plumpton College

Od 2660 €

Starost: 10-16 let

Jezik: angleščina

Obdobje izvajanja: 25. junij – 13. avgust

Jezikovni center leži v vasici Plumpon v idiličnem okolju južne Anglije. Poleg angleščine se tečajniki učijo programiranja, skrbi za živali in se preizkušajo v nekaterih od številnih športov poleg jadranja, jahanja, vožnje kajakov, raftinga ali plezanja na umetnih stenah.

Please reload

Earlscliffe

Posebna ponudba: že od 2180 €

Starost: 13-17 let

Jezik: angleščina

Obdobje izvajanja: 27. julij – 17. avgust (3 tedne) ali 3. avgust - 17. avgust (2 tedna)

Earlscliffe Sixth Form je šola na jugu Anglije, ki v poletnem času ponuja zanimive prilagojene jezikovne tečaje. Poleg tečaja Global English, ki je namenjen otrokom med 13. in 17. letom šola starejšim tečajnikom med 15. in 17. letom ponuja program Mini-MBA, za tiste, ki se nameravajo vpisati na univerzo, pa je na voljo program University Preparation.

Samo za stranke agencije IntegralEdu je udeležba na tečaju na voljo s posebnim popustom: 3 tedne tečaja po ceni za dva tedna, 2910 €, od 3. avgusta do 17. avgusta pa je drugi teden po polovični ceni, s skupno ceno dveh tednov 2180 €. 

Od 3675 €

Starost: 16-19 let

Jezik: angleščina

Obdobje izvajanja: 30. junij – 30. avgust (odvisno od izbranega tečaja)

Tečaj, ki da najboljšo izkušnjo tega, kako je biti študent na prestižnih univerzah Oxford, Cambridge ali King's College. Obisk univerz je obvezni del tečaja, nekateri predavatelji pa so bivši študentje ali predavatelji s teh priznanih univerz.

Od 2280 €

Starost: 8-12 let, 13-17 let

Jezik: angleščina

Obdobje izvajanja: 3. julij – 21. avgust

Idealna priložnost za vse od 14 do 17 leta, da se učijo angleščine in s sodelovanjem v debatah razvijajo veščine kritičnega mišljenja o globalnih vprašanjih na področju politike, ekonomije in prava.

Od 2180 €

Starost: 13-17 let

Jezik: angleščina

Obdobje izvajanja: 30. junij - 29 julij

Šola v samem centru Dublina ponuja poleg učenja angleščine številne izlete z ogledi znamenitosti po irski prestolnici, prav tako pa so ob nedeljah organizirani izleti v okoliške kraje. 

Please reload

bottom of page