• Tamara

Vse bo OK! Pridite na online svetovanje.


S trenutno situacijo glede korona virusa in interventnih ukrepov, ki jih je sprejela Republika Slovenija, ste verjetno že seznanjeni.

Tudi v skupini IntegralEdu se pridružujemo pozivu #ostanidoma. Za voljo vašega lastnega zdravja in zdravja vseh vaših bližnjih vas prosimo, da tudi vi ostanete doma.


Čeprav trenutno ne morete priti na osebni obisk v našo pisarno, smo vam izobraževalni svetovalci na voljo prek telefona in emaila. Z veseljem vam ponudimo tudi termine za video svetovanje preko Skypa ali WhatsAppa.

Za vse, ki se z našo pomočjo vpisujete na študij v tujino.

Vabimo vas, da se na nas obrnete, če imate kakršnakoli vprašanja ali potrebujete dodatna pojasnila. Na voljo smo vam vse dni v tednu med 9.00 in 15.00 uro.

Brez panike! Trenutno je veči del Evrope v enaki situaciji. Vsakodnevno smo v stiku s Fakultetami in Univerzami po vsej Evropi. V kolikor bo prišlo do kakšrnihkoli zamikov pri izobraževalnem procesu v Sloveniji, bodo to upoštevale tudi fakultete, na katere se prijavljate!


Si med tistimi, ki o študiju v tujini še razmišljajo?

Tudi tebi z veseljem pomagamo in svetujemo. Naroči se na online ali telefonski pogovor z nami.


Skupinske delavnice motivacijskega pisma v mesecu marcu ne bo, so vam pa zato na voljo individualni termini za pripravo motivacijskega pisma. V kolikor vas zanima, se čimprej prijavite na prosti termin.


S predpostavko, da se bo do poletja epidemija Covid 19 zaključila, zaenkrat še vedno sprejemamo, a tokrat le informativne rezervacije za jezikovne tečaje v tujini.

Vsakodnevno smo v kontaktu z našimi partnerskimi institucijami in se bomo v skladu s situacijo tudi odzivali. V kolikor se bo situacija z epidemijo zavlekla, bomo rezervacije odpovedovali, brez dodatnih stroškov.


Vljudno in še enkrat torej prosimo - brez panike in vse bo ok. 😊

Pazite nase in svoje bližnje! Naj bo #koronavirus ena konkretna lekcija, za vse nas, iz katere se bomo nekaj naučili in postali še boljši ljudje!

#ostanidoma, da boš zdrav/a in pravočasno pripravljen/a na šudij v tujini 💪

73 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, Tamara Nanaja s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Za vas smo dosegljivi: 

TOREK in ČETRTEK od 9h do 17h 

SREDA od 11h do 19h

Naše svetovanje in delo z vami potekata prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

Za osebno srečanje v naši mobilni pisarni, v hostlu Tresor na Čopovi 38, se je potrebno naročiti. 

Po vnaprejšnjem dogovoru, smo dosegljivi tudi ostale dni v tednu. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo