• Tamara

ODKRIJ 5 RAZLOGOV ZA ŠTUDIJ NA NIZOZEMSKEM

Si vedel/a, da je na Nizozemskem kar 10% mednarodnih študentov? Danes na Nizozemskem študira že več kot 112.000 tujih študentov in njihovo število vsako leto narašča. Predstavljamo ti razloge, ki bodo morda prepričali tudi tebe.

1. Več kot 2.100 študijskih programov v angleščini Nizozemske univerze nudijo največje število študijskih programov v angleščini na območju celinske Evrope. Prav tako kar 95% prebivalcev tekoče govori angleško. 2. Za vloženi denar dobiš kvalitetno izobraževanje z visoko vrednostjo Nizozemske univerze imajo visok ugled povsod po svetu. Kar 13 nizozemskih univerz sodi med 200 najboljših na vsem svetu. Šolnine in stroški bivanja pa so znatno nižji kot v angleško govorečih državah. 3. Postal/a boš del mednarodne skupnosti Številni mednarodni študenti, ki študirajo na Nizozemskem, prihajajo iz več kot 160 držav. Nizozemska družba je dobro povezana z drugimi kulturami, poslovno skupnostjo in svetom. Nizozemci so ljudje odprtega duha in so neposredni, tako da je z njimi enostavno vzpostavljati odnose, ustvarjati in deliti ideje. 3. Odlične možnosti za kariero po študiju Vsekakor bomo zelo veseli, če se z diplomo oziroma magisterijem vrneš v Slovenijo in pomagaš ustvarjati lepši jutri 😊 A tudi Nizozemska ti nudi odlične priložnosti, saj se ponaša z ekonomskimi, pravnimi in tehnološkimi središči. Za več informacij se obrni na Holland Alumni Network. Na Nizozemskem je tudi Društvo Slovencev. 5. Živel/a boš v eni izmed najbolj varnih in najsrečnejših držav na svetu Nizozemska je ena izmed najbolj varnih na svetu, glede na Globalni Indeks miru iz leta 2016. Spada tudi med 10 najsrečnejših držav sveta.


V četrtek, 19. novembra te vabimo na virtualni sejem “Study in Holland”, kjer lahko z nekaj kliki v interaktivnih klepetih izveš vse o študiju in življenju na Nizozemskem – trenutno najbolj vroči študentski destinaciji v Evropi.


Brezplačno se prijavi tukaj.143 views0 comments

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je

Nanaja, Tamara Nanaja s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Za vas smo dosegljivi: 

TOREK in ČETRTEK od 9h do 17h 

SREDA od 11h do 19h

Naše svetovanje in delo z vami potekata prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

Za osebno srečanje v naši mobilni pisarni, v hostlu Tresor na Čopovi 38, se je potrebno naročiti. 

Po vnaprejšnjem dogovoru, smo dosegljivi tudi ostale dni v tednu. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo