top of page
  • Tamara

Novice. Same DOBRE novice.

Odločili smo se, da imamo dovolj slabih korona novic in kar naenkrat smo začeli prejemati same dobre. Nekaj najboljših bomo v naslednjih nekaj dneh delili z vami. Sledite novicam na naši strani.


Povečan znesek posojila v Veliki Britaniji

Razmišljate o podiplomskem študiju v Veliki Britaniji?

Potem vam bo naslednja novica zagotovo polepšala dan. Najvišji znesek posojila za podiplomski študij v Veliki Britaniji za študijsko leto 2020/2021 se je zvišal na 11 222 funtov !!

To pomeni, da lahko glede na ceno študijskega programa del posojila porabite tudi za druge stroške. Naprimer nastanitev, študijska gradiva ali nov računalnik.

Šolnine za podiplomski študij v Veliki Britaniji se razlikujejo glede na univerzo, najcenejši študiji znašajo približno 6000 funtov, najdražji pa okoli 10.000 funtov. Najamete lahko celoten znesek posojila in razliko od plačane šolnine uporabite po potrebi.

Posojilo se odplača po diplomi, znesek obroka pa je odvisen od vašega mesečnega prihodka. Če bo vaš prihodek višji od minimalne plače (glede na standard države), boste vračali le 6% zneska nad tem minimalnim zneskom. Če bo vaš prihodek nižji od minimalne plače, vam posojila ne bo potrebno vračati.Glede prošnje oziroma prijave za posojilo vam ni treba skrbeti! Ekipa IntegralEdu vam bo z veseljem pomagala. Za vas bomo v maju pripravili dve spletni delavnici, kjer bomo prijavo izpolnili skupaj. Za več informacij o delavnici nas kontaktirajte, prav kmalu pa bomo podrobnosti objavili tudi na naši spletni strani.

Če še niste našli univerze ali študijskega programa, ki bi vam popolnoma ustrezal, izpolnite prijavnico in ​​naši svetovalci za izobraževanje vas bodo povabili na brezplačen on-line posvet.

76 views0 comments

Commentaires


bottom of page