top of page
  • Tamara

Jesensko branje in navdihi za študente in bodoče študente

Updated: Nov 5, 2020

Študij je ena izmed najpomembnejših življenjskih prelomnic. Če se odpravljaš študirat v tujino pa je to še toliko bolj posebna preizkušnja in doživetje! Pravijo, da se iz lastnih napak naučimo največ, a če se s prispevki mladih novinarjev lahko izogneš kakšni začetniški nevšečnosti, ti bo več časa in energije ostalo za druga študentska doživetja. Pri našem medijskem partnerju Revija in portal Študent smo našli 5 nadvse uporabnih člankov, ki ti bodo prišli prav ob začetnih pripravah na študij pa tudi kdaj vmes. Vzemi si nekaj trenutkov zase in za sanjarjenje o študijski prihodnosti:



Vse kar moraš vedeti o prehodu v študentsko življenje ter kako se na to čim bolje pripraviti, si lahko prebereš tukaj.

Te je strah neproduktivnosti, ki jo lahko povzroči študij na daljavo? Nimaš razloga, tukaj je dober plan.

Naj bo jesensko ali pa spomladansko, obdano z epidemijo ali pa ne. Vsako izpitno obdobje je naporno, a če se nanj pravilno pripraviš, so dodatne skrbi odveč.

Včasih se vsi ujamemo v labirint slabih misli, a najpomembneje je, da vedno najdemo izhod. Tale prispevek imej kar med zavihki, da ti bo vedno na voljo:



Kdo je vedno lačen? Študent, itak! Ko ti zmanjka idej ali pa se želiš malce izkazati s kuhanjem večerje za prijatelje, najdeš tukaj nekaj super uporabnih nasvetov.


Te zanima še več podobnih novic? Najdeš jih na spletnem portalu Študent kjer mladi pisci pripravljajo SAMO ZANIMIVE vsebine za študente in mlade.  Vsak teden pa pripravijo tudi nabor najbolj branih novic in ti jih ob nedeljah zjutraj dostavljajo v predal tvojega e-poštnega nabiralnika. Ti poskrbi samo za družbo s tvojo najljubšo kavo ali čajem.  Na e-novice se naroči tukaj. Brez vsiljivih reklam in butastih novic o hitrih dietah, obljubljajo! 😉

22 views0 comments
bottom of page