top of page

Tečaji nemščine v Švici, Nemčiji in v Avstriji

Nemščina je materni jezik več prebivalcem kot kateri koli drugi jezik v Evropi. Poleg 83 milijonov prebivalcev Nemčije ta germanski jezik namreč govorijo še v Švici, v Avstriji, Luxemburgu in Lihtenštajnu. Ne glede na lokacijo učenja jezika je tečaj oziroma znanje nemščine odlična prednost na trgu dela ali pa pogoj za vpis na nemške univerze in prinaša nesporno prednost tako mlajšim kot starejšim učencem – zaradi česar boste v naši ponudbi našli tečaje za otroke in odrasle.  

Od 2890 €

Starost: 9-16 let

Jezik: nemščina 

Obdobje izvajanja: 20. julij - 3./4. avgust

Poletni tečaj v srednji šoli Salem je namenjen tistim, ki jih zanima, kako poteka življenje v internatu in želijo med poletjem preveriti, ali je to primerna šola zanje. Na voljo je več aktivnosti in modulov učenja, odvisno glede na starost tečajnikov. Več informacij je v našem katalogu.

Od 1810 €

Starost: 14-17 let

Jezik: nemščina

Obdobje izvajanja: 23. junij - 3. avgust

Tečaji potekajo v prenovljenem hotelu za mlade A&O, ki nudi odlične pogoje za pouk. Centralna lokacija in odlične prometne povezave omogočajo raziskovanje vseh turističnih in kulturnih znamenitosti tega elegantnega mesta, ob vikendih pa so organizirani celodnevni izleti v bližnjo okolico.

Od 2090 €

Starost: nad 12- 17 let

Jezik: nemščina

Obdobje izvajanja: 23. junij - 18. avgust

Tečaj je namenjen živahnim ljubiteljem športnih aktivnosti in gibanja na prostem v naravi. Poleg tečaja jezika vključuje hojo v gore, raftin ali vožnjo s kolesom okoli jezera Spitzingsee. 

Please reload

Od 735 €

Starost: nad 17 let

Jezik: nemščina

Obdobje izvajanja: čez celo leto

Jezikovni center v Münchnu nudi možnost učenja nemščine na različnih stopnjah, od začetnih do poslovne nemščine. Tečaji potekajo v samem mestnem jedru, učne ure pa se v prostem času lahko dopolni z izleti do alpskih jezer Chiemsee, Ammersee in Starnberger See.

Od 735 €

Starost: nad 17 let

Jezik: nemščina

Obdobje izvajanja: čez celo leto

Berlin je trenutno ena izmed najbolj zaželenih destinacij tistih, ki želijo izkusiti živahno kulturno življenje v Nemčiji in v Evropi nasploh. Jezikovni center se nahaja v centru mesta blizu Brandenburških vrat in v sodobnih prostorih ponuja tečaje nemščine na vseh stopnjah. 

Frankfurt 17+

Od 735 €

Starost: nad 17 let

Jezik: nemščina

Obdobje izvajanja: čez celo leto

Kozmopolitanski Frankfurt tečajnike navdušuje z mešanico elementov novega in starega. Poslovna stran mesta bo prepričala tiste, ki se nemško želij naučiti zaradi dela, drugi pa lahko uživajo v spoznavanju starega mestnega jedra. 

Please reload

bottom of page