Priporočeni tečaji za odrasle

Angleščina v Oxfordu za odrasle

Starost: 16+

20, 28 ali 32 ur angleškega jezika tedensko

Intenzivna priprava na IELTS

Kings Oxford ima dva učna centra: St. Michael’s in St. Joseph’s. Prvi center se nahaja v dveh zgradbah, ki sta blizu ena drugi, v samem centru Oxforda. Učilnice so svetle, opremljene z interaktivnimi belimi tablami, računalniki in Wi- -Fi-jem. Tu se odvija večina tečajev med celim letom. Na lokaciji St. Joseph’s običajno poteka intenzivni IELTS tečaj. Jezikovni center se nahaja v študentski četrti Cowley, oddaljeni 25 minut z avtobusom od mestnega jedra in 2 minuti od doma Crescent Hall.

Cena za dva tedna tečaja že od:

1155 €

Naučite se angleščine v Londonu

Starost: 16+

20, 25 ali 30 ur pouka angleškega jezika tedensko

Intenzivna priprava na TOEFL

Šola se nahaja v novozgrajeni stavbi na trgu Bloomsbury Square. V bližini se nahaja Britanski muzej in nakupovalni center Covent Garden. Študentje lahko uporabljajo 19 moderno opremljenih učilnic, mirno dvorano za pisanje domačih nalog ter z dostopom do interneta, kavarna in zunanja terasa s prekrasnim pogledom.

Cena za dva tedna tečaja že od:

1265 €

Tečaji nemščine

v Berlinu

Starost: 17+

Splošna nemščina: 20, 24, 28 šol. ur

Intenzivna priprava na TestDaF

Jezikovni center deluje od leta 1999 in se nahaja v mirni ulici v zgodovinskem delu mesta Berlin Mitte, 15 minut hoje od Brandenburških vrat. Najbližja postaja podzemne železnice se nahaja v živopisani ulici Oranienburger Strasse. Šola zajema dve nadstropji moderne in energetsko učinkovite zgradbe in ima 15 prostranih učilnic, dnevni prostor, veliko teraso, knjižnico z avdio-video opremo, ki je namenjena samostojnemu učenju, multimedijsko dvorano s šestimi računalniki, internet caffe z desetimi računalniki z žičnim in brezžičnim dostopom do interneta.

Cena za dva tedna tečaja že od:

735 €

Naučite se angleško na Malti

Starost: 18+

20 ali 30 ur angleškega jezika tedensko

Šola se nahaja v mirnem delu St. Juliana, v bližini atraktivnega turističnega dela mesta Paceville. Zgradba je bila zgrajena na prelomu stoletja in ima edinstveno arhitekturo, ki kombinira elemente klasičnih grških in rimskih lokov. Šolski kompleks je zunanjim obiskovalcem zaprt in zagotavlja maksimalno varnost učencev. Znotraj kompleksa se nahaja šola, domovi, velik bazen, prostori za učenje, knjiž

Tečaj

Osnovni V tečaj je vključenih 20 šol. ur angleščine tedensko. Ure potekajo dopoldne ali popoldne od ponedeljka do petka.

Intenzivni

V tečaj je vključenih 30 šol. ur angleščine tedensko, cilj pa je pridobitev samozavesti pri govoru.

Poslovna angleščina

Ta intenzivni tečaj je namenjem tisti, ki angleščino vsak dan uporabljajo pri delu. Tečaj vključuje osnovni tečaj in 10 dodatnih ur poslovne angleščine na teden.

Cena za dva tedna tečaja že od:

760 €

Naučite se italijanščine v Milanu

Starost: 17+

20 ali 30 ur pouka tedensko

Osnovni ali Intenzivni tečaj

Priprava na univerzitetni študij

Priprava na vpis na univerze v Italiji

Šola se nahaja v prekrasni, umetniško okrašeni zgradbi na sprehajališču Corso Buenos Aires. Nahaja se v bližini podzemne železnice in je enostavno dostopna iz vseh delov mesta.

Tečaji Osnovni (20 šol. ur tedensko) Vključuje 20 ur italijanskega jezika na teden. Poteka zjutraj ali popoldne.

Intenzivni (30 šol. ur tedensko)

Štiri ure potekajo zjutraj, dve pa popoldne. Mešani tečaj

Osnovnemu tečaju se doda 10 šolskih ur individualnega pouka.

Priprava na univerzitetni študij mode in oblikovanja - 4 tedne (20 + 8 šol. ur tedensko) Tečaj je kombinacija splošnega italijanskega jezika (20 šol. ur) in specializacije (8 šol. ur) na področju mode in notranjega oblikovanja na teden. Te ure so prav tako v italijanščini.

Cena za dva tedna tečaja že od:

855 €

Naučite se nemščine v Munichu

Starost: 17+

20, 24, 28 ur pouka tedensko

Osnovni ali Intenzivni tečaj

TestDaF: 20 ur pouka tedensko

Šola v Münchnu deluje od leta 1977 in se nahaja v neposredni bližini peš cone znamenitega trga Karlsplatz, kjer se začne najdaljša nakupovalna ulica v mestu. Šolski objekti vključujejo 11 prostornih učilnic z veliko dnevne svetlobe, moderni multimedijski center s 7 računalniki, knjižnico, internet caffe s 5 računalniki

Standardni tečaj 24 ur pouka tedensko – osnovnemu tečaju se dodata dve uri dvakrat tedensko, ki sta namenjeni aktualnim temam iz politike, kulture in znanosti.

Intenzivni tečaj 28 ur pouka tedensko, osnovnemu tečaju se doda dve uri pouka štirikrat tedensko, dodatne ure pa so namenjene dodatnim vajam iz slovnice.

Tečaj za TestDaF

Šola je uradni izpitni center za TestDaF, ki se priznava pri vpisu na nemške univerze. Tečaj traja štiri tedne in je sestavljen iz 20 ur specializiranega pouka tedensko, ki ustreza formatu in zahtevam izpita, vključuje pa tudi primer samega izpita.

Cena za dva tedna tečaja že od:

735 €

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je

Nanaja, Tamara Nanaja s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Za vas smo dosegljivi: 

TOREK in ČETRTEK od 9h do 17h 

SREDA od 11h do 19h

Naše svetovanje in delo z vami potekata prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

Za osebno srečanje v naši mobilni pisarni, v hostlu Tresor na Čopovi 38, se je potrebno naročiti. 

Po vnaprejšnjem dogovoru, smo dosegljivi tudi ostale dni v tednu. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo