top of page

Priporočeni tečaji za odrasle

Kings Oxford.jpg

Angleščina v Oxfordu za odrasle

Starost: 16+

20, 28 ali 32 ur angleškega jezika tedensko

Intenzivna priprava na IELTS

Kings Oxford ima dva učna centra: St. Michael’s in St. Joseph’s. Prvi center se nahaja v dveh zgradbah, ki sta blizu ena drugi, v samem centru Oxforda. Učilnice so svetle, opremljene z interaktivnimi belimi tablami, računalniki in Wi- -Fi-jem. Tu se odvija večina tečajev med celim letom. Na lokaciji St. Joseph’s običajno poteka intenzivni IELTS tečaj. Jezikovni center se nahaja v študentski četrti Cowley, oddaljeni 25 minut z avtobusom od mestnega jedra in 2 minuti od doma Crescent Hall.

Želite, da vam pripravimo ponudbo?

London.jpg

Naučite se angleščine v Londonu

Starost: 16+

20, 25 ali 30 ur pouka angleškega jezika tedensko

Intenzivna priprava na TOEFL

Šola se nahaja v novozgrajeni stavbi na trgu Bloomsbury Square. V bližini se nahaja Britanski muzej in nakupovalni center Covent Garden. Študentje lahko uporabljajo 19 moderno opremljenih učilnic, mirno dvorano za pisanje domačih nalog ter z dostopom do interneta, kavarna in zunanja terasa s prekrasnim pogledom.

Želite, da vam pripravimo ponudbo?

Berlin.jpg

Tečaji nemščine

v Berlinu

Starost: 17+

Splošna nemščina: 20, 24, 28 šol. ur

Intenzivna priprava na TestDaF

Jezikovni center deluje od leta 1999 in se nahaja v mirni ulici v zgodovinskem delu mesta Berlin Mitte, 15 minut hoje od Brandenburških vrat. Najbližja postaja podzemne železnice se nahaja v živopisani ulici Oranienburger Strasse. Šola zajema dve nadstropji moderne in energetsko učinkovite zgradbe in ima 15 prostranih učilnic, dnevni prostor, veliko teraso, knjižnico z avdio-video opremo, ki je namenjena samostojnemu učenju, multimedijsko dvorano s šestimi računalniki, internet caffe z desetimi računalniki z žičnim in brezžičnim dostopom do interneta.

Želite, da vam pripravimo ponudbo?

Malta.jpg

Naučite se angleško na Malti

Starost: 18+

20 ali 30 ur angleškega jezika tedensko

Šola se nahaja v mirnem delu St. Juliana, v bližini atraktivnega turističnega dela mesta Paceville. Zgradba je bila zgrajena na prelomu stoletja in ima edinstveno arhitekturo, ki kombinira elemente klasičnih grških in rimskih lokov. Šolski kompleks je zunanjim obiskovalcem zaprt in zagotavlja maksimalno varnost učencev. Znotraj kompleksa se nahaja šola, domovi, velik bazen, prostori za učenje, knjiž

Tečaj

Osnovni V tečaj je vključenih 20 šol. ur angleščine tedensko. Ure potekajo dopoldne ali popoldne od ponedeljka do petka.

Intenzivni

V tečaj je vključenih 30 šol. ur angleščine tedensko, cilj pa je pridobitev samozavesti pri govoru.

Poslovna angleščina

Ta intenzivni tečaj je namenjem tisti, ki angleščino vsak dan uporabljajo pri delu. Tečaj vključuje osnovni tečaj in 10 dodatnih ur poslovne angleščine na teden.

Želite, da vam pripravimo ponudbo?

Milano.jpg

Naučite se italijanščine v Milanu

Starost: 17+

20 ali 30 ur pouka tedensko

Osnovni ali Intenzivni tečaj

Priprava na univerzitetni študij

Priprava na vpis na univerze v Italiji

Šola se nahaja v prekrasni, umetniško okrašeni zgradbi na sprehajališču Corso Buenos Aires. Nahaja se v bližini podzemne železnice in je enostavno dostopna iz vseh delov mesta.

Tečaji Osnovni (20 šol. ur tedensko) Vključuje 20 ur italijanskega jezika na teden. Poteka zjutraj ali popoldne.

Intenzivni (30 šol. ur tedensko)

Štiri ure potekajo zjutraj, dve pa popoldne. Mešani tečaj

Osnovnemu tečaju se doda 10 šolskih ur individualnega pouka.

Priprava na univerzitetni študij mode in oblikovanja - 4 tedne (20 + 8 šol. ur tedensko) Tečaj je kombinacija splošnega italijanskega jezika (20 šol. ur) in specializacije (8 šol. ur) na področju mode in notranjega oblikovanja na teden. Te ure so prav tako v italijanščini.

Želite, da vam pripravimo ponudbo?

munich.jpg

Naučite se nemščine v Munichu

Starost: 17+

20, 24, 28 ur pouka tedensko

Osnovni ali Intenzivni tečaj

TestDaF: 20 ur pouka tedensko

Šola v Münchnu deluje od leta 1977 in se nahaja v neposredni bližini peš cone znamenitega trga Karlsplatz, kjer se začne najdaljša nakupovalna ulica v mestu. Šolski objekti vključujejo 11 prostornih učilnic z veliko dnevne svetlobe, moderni multimedijski center s 7 računalniki, knjižnico, internet caffe s 5 računalniki

Standardni tečaj 24 ur pouka tedensko – osnovnemu tečaju se dodata dve uri dvakrat tedensko, ki sta namenjeni aktualnim temam iz politike, kulture in znanosti.

Intenzivni tečaj 28 ur pouka tedensko, osnovnemu tečaju se doda dve uri pouka štirikrat tedensko, dodatne ure pa so namenjene dodatnim vajam iz slovnice.

Tečaj za TestDaF

Šola je uradni izpitni center za TestDaF, ki se priznava pri vpisu na nemške univerze. Tečaj traja štiri tedne in je sestavljen iz 20 ur specializiranega pouka tedensko, ki ustreza formatu in zahtevam izpita, vključuje pa tudi primer samega izpita.

Želite, da vam pripravimo ponudbo?

bottom of page