top of page

Tečaji francoščine v Franciji, Švici ali v Belgiji

Francoščino na petih celinah govori več kot 220 milijonov ljudi in je drugi najpogostejši jezik, za katerega se odločajo tisti, ki se želijo učiti tujega jezika. Znanje francoščine odpira vrata v francoska, kanadska, švicarska in belgijska podjetja, poleg tega velja za jezik visoke kuhinje, mode, teatra in umetnosti nasploh. Šole, s katerimi sodeluje IntegralEdu, ponujajo tečaje za mlajše v poletnih mesecih ali pa čez celo leto za starejše s poslovnim poudarkom.

Od 1515 €

Starost: nad 16 let

Jezik: francoščina

Obdobje izvajanja: čez celo leto

Šola se nahaja v srcu Latinske četrti (Le Quartier Latin), kjer se nahaja tudi slavna pariška univerza Sorbona. Prostori jezikovnega centra so okrašeni s freskami iz 16 stoletja, kar ustvarja edinstveno vzdušje. Tečajniki lahko izbirajo med tečaji na različnih stopnjah zahtevnosti, na voljo je tudi poslovna francoščina.

Od 1785 €

Starost: nad 8-17 let

Jezik: francoščina

Obdobje izvajanja: 27. marec - 26. oktober

Nica je zaradi bližine morja naravnost idealna lokacija za tečaj francoščine v poletnih mesecih. Tečaji potekajo v srednjih šolah, tečajniki pa so nameščeni v pripadajočih dijaških domovih. V prostem času so na voljo številne aktivnosti, kot sta npr. potapljanje in jadranje, pa tudi izleti po slavni francoski rivieri. 

Od 6225 €

Starost: 11-8 let

Jezik: francoščina (tudi angleščina ali italijanščina)

Obdobje izvajanja: 22. junij - 10. avgust

Poletni tečaj poteka v elitni srednji šoli TASIS v Luganu. Tečaj je poleg učenju jezika namenjen razvijanju številnih veščin, saj se otroci lahko poleg jezika učijo o arhitekturi in dizajnu, italijanski kuhinji, digitalni fotografiji ali pa trenirajo nogomet z mladinsko nogometno ekipo Milana.

Več informacij

Od 3100 €

Starost: 9-11, 12-15, 16-17 let

Jezik: francoščina (tudi angleščina, nemščina ali nizozemščina)

Obdobje izvajanja: 23. junij - 25. avgust

Tečaji potekajo v zgradbah kolidža Saint-Roch v mestu Ferrières, ki se s pripadajočimi zgradbami uvršča med zgodovinske znamenitosti. Udeleženci tečaja si izberega enega izmed treh modulov, ki dopolnjujejo tečaj jezika s športnimi in umetniškimi aktivnostmi. 

Please reload

bottom of page