top of page

Univerza v Coventryju je sodobna univerza, z vizijo, usmerjeno v prihodnost, obenem pa z dolgo tradicijo omogočanja kakovostnega visokošolskega izobraževanja s poudarkom na uporabnih raziskavah.

 

Študentom Univerze je na razpolago vrhunska oprema in vsebina na vseh študijskih smereh, vključno z zdravstveno oskrbo in oblikovanjem. Vrhunskost se kaže predvsem pa v inženirskih laboratorijih, računalniških centrih in studiih za umetniške dejavnosti. Univerza je bila izbrana za gostiteljico več britanskih nacionalnih centrov za odličnost pri pouku in učenju, kar ji je omogočilo velike investicije prav v študijske smeri, kot so zdravstvo, oblikovanje in matematika.

 

Kampus v središču mesta se nenehno razvija in izboljšuje, Univerza pa v naslednjih letih načrtuje še dodatne naložbe.

Poleg sodelovanja in povezovanja z vodilnimi podjetji lahko študentje Coventryja sodelujejo pri številnih projektih, ki jim nudijo različne priložnosti za izboljševanje zaposljivost po končani diplomi.

IntegralEdu in Coventry University predstavljata: 

Možnost pridobivanja posojil za podiplomske študije v Veliki Britaniji

Kdaj: 25. aprila ob 18.00 uri

Kje: pisarna agencije IntegralEdu, Poljanska cesta 22c, 1. nadstropje

Pridruži se nam na predavanju, ki bo posvečeno načinom financiranja slovenskih študentov v Veliki Britaniji (posojila in štipendije) in izvedi vse, kar te zanima o podiplomskem študiju v VB. Na predavanju boš spoznal/a predstavnika univerze Coventry, ki ti bo iz prve roke več povedal o opravljanju praks med in po študijem, o zaposljivosti in seveda o možnostih financiranja podiplomskih študijskih programov na Univerzi v Coventryju.

Preberi še: 

bottom of page