top of page

Študijski programi Fashion

Modna industrija je ocenjena na osupljive 3 bilijone in je ena najbolj dinamičnih industrij na svetu. Če je moda tvoja strast in sanjaš, da bi svoja dela videl/a na modni pisti ali pa čutiš, da bi lahko postal/a nov/a Christian Dior ali Vera Wang, je izbira študijskega programa v tujini, kot sta Fashion ali Fashion Design, prava zate.

Študijski programi univerz v tujini so zasnovani tako, da negujejo posameznikovo ustvarjalnost ter spodbujajo aktiven pristop do študija z učenjem skozi izdelovanje inovativnih modnih kreacij. Univerze, ki jih najdeš spodaj, so tesno povezane z gospodarstvom, imajo visoko kakovost poučevanja in študentom omogočajo študij v najnaprednejših okoljih, da se lahko uspešno razvijajo svoj potencial. Študenti delajo na projektih s študenti iz drugih oddelkov, s čimer se pripravljajo na delo v industriji, ki jo oblikuje kreativno sodelovanje in izmenjave idej. Mednarodna izkušnja, ki jo prinaša študij na univerzi v tujini, pa je neprecenljiva popotnica v današnji globalni ekonomiji.

Študente programov iz področja mode čaka svetla prihodnost. Opremljeni s prvovrstnim znanjem dobijo vstopnico za kariero na področjih mode, tekstila, pletenin, športne opreme, modnih dodatkov, ilustracije, marketinga, medijev, stiliranja in podobnega.

Kam se lahko prijavim?

Dodiplomski študiji (NL)

Saxion University of Applied Sciences

Kako se lahko prijavim?

Prijava na vse študijske programe v Veliki Britaniji poteka preko sistema prijave UCAS. IntegralEdu je UCAS-ov prijavni center, kar pomeni, da se lahko na navedene študijske programe prijavite preko nas. Prijava na študijske programe na Nizozemskem poteka preko sistema Studielink. Tudi preko tega sistem lahko vašo prijavo opravijo Integralovi svetovalci. V primerih izbranih univerz prijavo za vas opravimo celo brezplačno, saj so vse izbrane angleške in nizozemske univerze naše partnerske institucije. S prijavo preko agencije IntegralEdu dobite poleg tega celotno podporo do odhoda v tujino, vključno s pregledom vpisnih pogojev, iskanjem univerzitetne namestitve in pomoči pri izpolnjevanju prijave za študentsko posojilo.

Se vidiš na enem izmed izbranih študijskih programov? Prijavi se na brezplačno svetovanje za študij v tujini še danes!

bottom of page