NEPOZABNA IZKUŠNJA V ŠPANIJI

August 7, 2018

Izkoristi absolventski staž za nepozabno in edinstveno izkušnjo v Španiji! Preživi vsaj 16 tednov svojega leta ob spoznavanju španščine, druženju z novimi prijatelji in raziskovanju novih destinacij. Učenje španščine na kateri koli lokaciji, ki jih ponujamo – kar 32 lokacij v 13 državah po celem svetu – je dogodivščina, ki bo prerasla vse predstavljive okvirje.

 

 

 

 

 

Program Gap Year je namenjen študentom, ki so se odločili za prosto leto pred študijem ali pa za absolventski staž. Namenjen je radovednim, drznim študentom, ki si želijo novih življenjskih izkušenj in jezikovni tečaj, ki ponuja veliko več kot knjige!

 

V času, ki ga boš preživel/a v Španiji, boš potoval/a, si pridobil/a mednarodne izkušnje, spoznaval/a kulture in se naučil/a še novega jezika! Vse to med noro zabavo. Ta program lahko združiš še z drugimi programi, ki jih ponuja jezikovna šola, in v življenjepis dodaš res izjemno točko.

 

Za več informacij o tem, kako lahko preživiš svoje absolventsko leto, pokliči naše svetovalce na 040 282 989 ali pa nam piši na info@integraledu.si in z veseljem ti bomo pomagali!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

3 razlogi, da se pridružiš Integralovi ekipi na sejmu World Education Fair kot prostovoljec

September 26, 2018

1/3
Please reload

Recent Posts