8 razlogov za študij na Nizozemskem

February 15, 2018

 

Ste vedeli, da je eden izmed desetih študentov na Nizozemskem tuji študent? Nizozemska ima več kot 90,000 študentov iz celega sveta in ta številka iz leto v leto še narašča. Kaj so torej razlogi, da bi tudi ti moral/a študirati na Nizozemskem?

 

  1. Brezplačna prijava – celoten proces prijave je popolnoma brezplačen, če izbereš eno izmed naših partnerskih univerz (seznam si oglej tukaj).

  2. Širok izbor študijev v angleščini – z več kot 2100 programi, ki so na voljo v angleščini, ti sploh ni treba znati nizozemsko!

  3. Mednarodno in večkulturno okolje – na Nizozemskem študirajo študentje iz celega sveta. Natančneje, iz več kot 150 držav. Poleg tega skoraj 95% prebivalcev tekoče govori angleško, kar zagotovo olajša življenje.

  4. Dostopna cena študija – študij na Nizozemskem ni tako drag, kot v drugih državah, ki ponujajo izobraževanje v angleščini, kot npr. v ZDA. Nizozemsko visokošolsko izobraževanje subvencionira država, šolnine pa so relativno nizke.

  5. Inovativne metode poučevanja – nizozemski izobraževalni sistem je visokokakovosten,  univerze so dobro organizirane z naprednimi strokovnjaki na svojih področjih in sodobno opremo. Večina predavanj in seminarjev poteka v majhnih skupinah od 15 do 30 študentov z močnim poudarkom na praktičnih izkušnjah.

  6. Cenovno ugodni življenjski stroški – v primerjavi z drugimi zahodnoevropskimi državami so življenjski stroški na Nizozemskem sorazmerno nizki, del študentskih stroškov pa lahko pokriješ z delom s krajšim delovnim časom.

  7. Mednarodno priznane diplome – izobraževanje na Nizozemskem izpolnjuje vse mednarodne standarde in ima izvrsten sloves po vsem svetu.

  8. Odlične priložnosti za potovanje – Nizozemska ima enostaven dostop do vseh večjih evropskih mest z odličnimi prometnimi povezavami. Prav tako ti bo všeč dejstvo, da povsod lahko voziš kolo!  

 

 

Prijavi se z agencijo IntegralEdu do 31. marca in osvoji brezplačno delavnico pisanja motivacijskega pisma!

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

3 razlogi, da se pridružiš Integralovi ekipi na sejmu World Education Fair kot prostovoljec

September 26, 2018

1/3
Please reload

Recent Posts