Študiraj tudi ti na De Montfort univerzi v UK

December 15, 2017

De Montfort University je znana britanska univerza, ki je locirana v mestu Leicester. DMU zaseda visoko mesto na lestvici kot ena izmed top 20 univerz v Veliki Britaniji. Na univerzi je študiralo veliko znanih in uspešnih ljudi, kampus univerze pa je eden izmed najboljše opremljenih in najsodobnejših.

 

Dokaz uspeha te univerze je prestižna nagrada »Gold«, ki jo dodeli UK Department of Education. DMU je bila s to nagrado uvrščena v kategorijo visokokvalitetnih univerz, način predajanja znanja pa je opisan kot izjemen in dosleden.

 

 

 

Univerza je razdeljena na štiri fakultete: Art, Design and Humanities; Business and Law; Health and Life Sciences; Technology (katerega sestavljata Computing Scienes and Engineering). Kot del DMU deluje tudi Institute of Creative Technologies, ki se ukvarja s preučevanjem medsebojnih vplivov umetnosti, znanosti, tehnologije in multidisciplinarnih znanosti. V tej kategoriji je potrebno poudariti program Art in Design, ki je lociran v novi Vijay Patel zgradbi, le ta pa predstavlja osrednji del kampusa vrednega 136 milijona funtov.

Nekatere od najbolj zanimivih prednosti De Montfort univerze:

  1. Nagrada »Gold« za izjemen način učenja in predavanja

  2. Ena izmed top 20 univerz v UK

  3. Eden izmed najkvalitetnejših kampusov v UK

  4. Številni znani ljudje, ki so tam študirali (Jimmy Choo, Sir Peter Soulsby, Laura Coleman, Simon Wells)

  5. Prvi Contour Fashion program: http://www.dmu.ac.uk/content/contour70/index.html

  6. DMU Game Art: študentom te univerze se ponuja priložnost, da razvijajo svetovno znane igrice (Grand Theft Auto V, Tom Clancy's The Division, Aliens vs Predator, Crysis 3, Homefront: The Revolution, Dead Rising 2 in Far Cry 3).

Kvalitetno izobraževanje, predavanja in učenje na drugačen način od tradicionalnega?
To je samo majhen del tega, kar vas pričakuje n auniverzi De Montfort!

 

Brez skrbi! V kolikor imate še kakšna dodatna vprašanja v povezavi z De Montfort univerzo ali študijem v tujini so nam naši izobraževalni svetovalci vedno na voljo - in to popolnoma brezplačno!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

3 razlogi, da se pridružiš Integralovi ekipi na sejmu World Education Fair kot prostovoljec

September 26, 2018

1/3
Please reload

Recent Posts