COVENTRY UNIVERSITY VABI NA SREČANJE S PREDSTAVNIKOM IN OB TEM NUDI BREZPLAČNE TESTE ZNANJA ANGLEŠKEGA JEZIKA

November 29, 2017

V petek, 8. decembra, v Ljubljano prihaja predstavnik ene najvišje uvrščenih univerz v Veliki Britaniji, univerze v Coventryju. Na srečanju, ki bo potekalo v prostorih naše pisarne na Poljanski cesti 22c, bodo obiskovalci lahko iz prve roke dobili informacije glede študijskih programov na univerzi, bivanja na kampusu in samega življenja v Coventryju. Prav tako bodo izvedeli vse o sodelovanju univerze z vodilnimi podjetji na različnih področjih in možnostjo opravljanja prakse pri teh podjetjih, kar Coventry omogoča svojim študentom.

 

Da bi vpis na univerzo bodočim študentom še dodatno olajšali, bo v okviru dogodka možno opravljati tudi test znanja angleškega jezika, ki je za vpis na univerzo obvezen – in to popolnoma brezplačno. Test bo mogoče opravljati med 10.00 in 15.00 uro, predstavitev univerze in pogovor s predstavnikom pa bo sledil ob 16.30 in trajal do 18.00.

 

Bi se nam na dogodku rad/a pridružil/a? Vse, kar moraš narediti, je, da pošlješ e-mail s prijavo na naslov info@integraledu.si z zadevo »Coventry predstavitev Ljubljana«. V besedilu dopiši še, ali te zanima dodiplomski ali podiplomski program študija ter katera smer. Če glede zadnjega še nisi povsem prepričan, ne skrbi – tu smo za to, da te pomagamo usmeriti!

 

Se vidimo!

 

Povezava do FB strani dogodka: https://www.facebook.com/events/133221247386083/ 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

3 razlogi, da se pridružiš Integralovi ekipi na sejmu World Education Fair kot prostovoljec

September 26, 2018

1/3
Please reload

Recent Posts