Search
  • IntegralEdu

PREDNOSTI UDELEŽBE NA DALJŠEM JEZIKOVNEM TEČAJU


Skupaj s poletjem se zaključuje tudi sezona poletnih jezikovnih tečajev. Kratke, a intenzivne počitnice v tujini so za marsikoga prvo samostojno potovanje, ki ob učenju tujega jezika v naravnem okolju predstavlja resnično nepozabno izkušnjo. Še dodaten razlog za to so različne spremljevalne aktivnosti ter izleti, namenjeni spoznavanju države ter druženju z novimi prijatelji v dolgih, sproščenih poletnih dneh, ki se še prehitro končajo.

Kaj pa, če se ne? Alternativa krajšim poletnim tečajem so daljši tečaji, ki potekajo čez celo leto. Prvenstveno so namenjeni starejšim tečajnikom, ki čez leto niso več v šoli ali pa se pripravljajo na vpis na univerzo. Odličen način za spoznavanje okolja v tuji državi, kjer nameravamo študirati, je prav udeležba na daljšem jezikovnem tečaju, ki traja več tednov. Prednosti pa je še več.

1. Pogostejše učenje jezika

Na intenzivnem tečaju je časa med urami učenja jezika manj, kar pomeni, da vsa novo pridobljena znanja že zelo v kratkem utrdite, ne da bi imeli vmes priložnost, da nanje pozabite. Na daljšem jezikovnem tečaju se ta proces odvija teden za tednom, zaradi česar je učenje jezika izredno učinkovito.

2. Več materiala = več znanja

Udeležba na daljšem tečaju prinaša obravnavo večje količine materiala, kar v praksi pomeni več znanja. Vendar naj vas količina ne prestraši: celoten material je razdeljen v povsem obvladljive enote, ki jih v času tečaja temeljito obdelate, prav tako pa imate dovolj časa, da ga tudi utrdite.

3. Vključitev v okolje

Udeležba na daljšem tečaju pomeni, da boste na izbrani lokaciji bivali več tednov. V primerjavi s krajšim obiskom to pomeni, da boste kraj, pa naj gre za prestolnico ali manjše mestece, dodobra spoznali s perspektive prebivalca, ne le obiskovalca. Tovrstna izkušnja prinaša tudi poglobljeno razumevanje kulture države in jezika, ki se ga učite, kar je najboljša popotnica za nadalnje učenje.

4. Manj stroškov

Daljša udeležba na programu s seboj prinaša tudi logistične prednosti. Z enim daljšim obiskom namesto več krajšimi prihranite pri stroških prevoza in pri iskanju različnih vrst namestitve. Prav tako vam boljše poznavanje okolja prinaša prednost pri iskanju najbolj ugodnih knjigarn, restavracij, barov in ostalih možnosti za preživljanje prostega časa.

V agenciji IntegralEdu smo v sodelovanju z odličnimi jezikovnimi centri Kings Education za vas pripravili prav posebno ponudbo daljših tečajev v Veliki Britaniji in Ameriki, ki vam prinaša do 6 tednov brezplačnega jezikovnega tečaja.

Prejmite do 6 tednov brezplačnih ur jezika na tečajih Kings Education!

Pri rezervaciji 12 tednov tečaja pri Kings Education vam 2 tedna tečaja pripadata zastonj, pri rezervaciji 24 tednov zastonj dobite 4 tedne tečaja, pri rezervaciji tečaja, ki traja 36 tednov, pa zastonj dobite kar 6 tednov tečaja! Poleg tega vam na tečajih v ZDA v mestih New York in Boston pripada 20 % popusta pri rezervaciji namestitve, v Los Angelesu ter v britanskem mestu Bournemouthu pa 15 % popusta. Akcija velja samo do konca septembra, zato ne odlašajte in svoj daljši tečaj angleščine v Veliki Britaniji ali ZDA rezervirajte še danes!

REZERVIRAJTE TEČAJ


0 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi letošnjih spremenjenih okoliščin v zvezi z epandemijo, naša fizična pisarna do septembra ostaja zaprta. 

Naše delo z vami poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

Za vas smo dosegljivi: 

TOR od 8h do 16h 

SRE od 11h do 19h

Po vnaprejšnjem dogovoru, tudi ostale dni v tednu. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo