Search
  • IntegralEdu

10,000 ŠVICARSKIH FRANKOV ŠTIPENDIJE ZA IZOBRAŽEVANJE V ŠVICI!


Z veseljem delimo novico, da kolidž in licej Saint Charles, šola s svetovnim programom mednarodne mature (IB), letos razpisuje prestižno štipendijo za dijake iz srednje in vzhodne Evrope, katerih nacionalnost na šoli še ni zastopana. Kolidž podarja štipendijo v višini 10,000 švicarskih frankov petim kandidatom, starim med 14 in 16 let, ki se bodo šolali na programu Middle Years Programme po mednarodni maturi v 9. in 10. razredu. Pouk na programu je v angleščini.

Šola Saint Charles se nahaja v samem srcu Evrope, v mestecu Porrentruy v Švici. Mesto je majhno in varno, enkratna pozicija pa omogoča hiter dostop do vseh kulturnih zakladov Evrope. Že vse od svoje ustanovitve leta 1897 sprejema mednarodne študente med 10. in 19. letom starosti. Pouk poteka v manjših razredih od 10 do 14 dijakov, v razredu pa je vsak dijak deležen individualne pozornosti s strani učiteljev in mentorjev, ki otroke osebno poznajo. Poleg vrhunskih študijskih rezultatov učiteljsko osebje skrbi tudi za socialno in čustveno dobro počutje svojih varovancev. Svetle in moderne učilnice dijakom omogočajo, da se razvijejo v večjezične državljane prihodnosti: povezane, informirane in prilagodljive. Dijakom, ki v času šolanja bivajo v osupljivi ter udobni internatni namestitvi, se vsak dan pridruži 200 dnevnih dijakov, ki med šolanjem živijo doma.

Saint-Charles ponuja programe, ki ustrezajo slovenski osnovni in srednji šoli, prav tako pa ponuja tudi poletne programe. Dijaki šolanje lahko zaključijo bodisi z švicarsko maturo, ki ponuja dvojezični učni program v francoščini in angleščini ter omogoča vpis na 10 najboljših švicarskih univerz, ter program mednarodne mature (IB), ki poteka v angleščini in omogoča dostop do elitnih univerz po celem svetu.

V letošnjem letu so bili dijaki programa sprejeti na univerzo v Cambridgeu ter na univerzo Stanford v ZDA.

Več informacij o šoli ter postopku vpisa vam je na voljo na brezplačnem svetovanju v pisarni IntegralEdu.

PRIJAVA NA SVETOVANJE

#SaintCharles #Švica #Stanford #Cambridge #srednjašola #štipendija

0 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi letošnjih spremenjenih okoliščin v zvezi z epandemijo, naša fizična pisarna do septembra ostaja zaprta. 

Naše delo z vami poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

Za vas smo dosegljivi: 

TOR od 8h do 16h 

SRE od 11h do 19h

Po vnaprejšnjem dogovoru, tudi ostale dni v tednu. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo