Search
  • IntegralEdu

Naši študentje se javljajo iz tujine: Anja, London South Bank University


Anjo je v tujino vleklo že od mladih nog, zato se je svoj magistrski študij odločila opraviti v Veliki Britaniji. Trenutno zaključuje program psihologije na univerzi London South Bank, na katerem je, kot sama pravi, res uživala.

Z veseljem objavljamo njeno pričevanje o študijski izkušnji:

"Moje ime je Anja, prihajam iz Brežic in trenutno živim v Londonu, kjer zaključujem magistrski program psihologije na Fakulteti za uporabne znanosti, na Univerzi London South Bank. Tujina me je vlekla že od malih nog, zato sem se odločila, da opravim magistrski študij v VB. Ker je bila moja veliko želja študij psihologije, sem preko dogodka, ki ga je organizirala IntegralEdu, našla opcijo enoletnega magistrskega programa psihologije. S programom sem začela septembra 2018, uspešno sem zaključila vse predmete, do konca študija me čaka le še magistrska naloga.

V študiju sem res uživala, ker sem spoznala različne smeri psihologije. Profesorji so bili zelo dostopni, predmeti so temeljili na praktičnih nalogah in ni bilo 'piflanja' na pamet. Prednost našega faksa je v tem, da ponuja možnost prilagoditev za študente, ki se soočajo z raznovrstnimi težavami v procesu izobraževanja. Tega pri nas v Sloveniji pri visokošolski izobrazbi nisem zasledila. Če primerjam študij v SLO in VB, v VB vidim veliko prednost v tem, da pri samem vpisu gledajo kandidata v celoti in ne izbirajo bodočih študentov le na podlagi ocen. Prav tako so po mojem mnenju bolj fleksibilni pri prehodu med različnimi smermi kot pa v Sloveniji.

Ekipa IntegralEdu mi je pomagala pri začetnem urejanju birokracije in s tem olajšala celoten proces prijave na študij, posojilo ter v študentske domove. Če se odločate za študij v tujini, vam toplo priporočam, da se obrnete na IntegralEdu."

Anji pri zaključevanju študija želimo vso srečo! Če se drugo leto tudi sam/a vidiš na študiju v tujini, ne oklevaj in se naroči na brezplačno svetovanje!

PRIJAVI SE TUKAJ


121 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi izbruha epandemije Covid-19 je naša pisarna v Ljubljani do nadaljnjega zaprta. 

Naše delo z vami, poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo