Search
  • IntegralEdu

Poletni jezikovni tečaj v »Vrtu Anglije« - rezervirajte svoje mesto še danes!


Earlscliffe je zasebna britanska šola, ki je specializirana za učne programe angleškega jezika ter programe priprave na študij. Programi so na voljo fantom in dekletom med 8. in 17. letom vseh narodnosti. Šola se v mestecu Folkestone v pokrajini Kent, ki si je zaradi zelene narave prislužila vzdevek “Vrt Anglije,” zaradi dobrih prometnih povezav pa tudi London z letališči ni predaleč. Šolska zgradba se nahaja tik ob obali – ob jasnih dnevih je videti celo Francijo!

Že vse od leta 2002 Earscliffe izvaja tečaje za mlade iz celega sveta, ki si želijo v Angliji izboljšati svoje znanje angleščine in ob tem spoznati druge kulture. Šola ponuja izbiro vznemirljivih tečajev za najstnike od zgodnjega julija do sredine avgusta.

Ena izmed številnih prednosti Earscliffa je zagotovo dejstvo, da so predani k zagotavljanju prilagojenih storitev – od prvega stika s tečajnikom do poslovilnega diska ob koncu tečaja. Svojih prostorov v času poletja šola ne oddaja drugim šolam ali upravlja z verigo jezikovnih centrov, pač pa je osredotočena na visoko kakovostne programe v eni sami šoli – Earlscliffe.

Tečaj angleščine “Global Course” je spodbuden, motivacijski ter unikaten. Število tečajnikov na njem ne preseže 12. Tečaj je zasnovan tako, da bi razvoj jezika spodbudil s pomočjo UNESCOvih “štirih temeljev učenja”: učenja, da bi vedeli, učenja, da bi naredili, učenja, da bi postali in učenja, da bi živeli skupaj. Z raziskovanjem in razpravljanjem o globalnih temah s pomočjo različnih metod tečajniki izboljšajo vse štiri jezikovne veščine (slušne, govorne, bralne in pisalne), svoje zmožnosti kritičnega mišljenja in tako zmožnost neodvisnega kot skupinskega učenja. Globalne teme pokrivajo vsa področja, od festivala Glastonbury do podnebnih sprememb, pravic otrok beguncev do bloganja, zdravega načina življenja ter mode. Program Global Course je resnično globalen v vseh pomenih besede.

Če se še vedno sprašujete, ali je Earscliffov poletni jezikovni program pravi za vas ali za vašega otroka, naj vam pomagamo s kratkim pregledom glavnih prednosti programa, ki ponuja:

  • Učne ure angleščine

  • Učne ure šolskih predmetov

  • Športne in kulturne aktivnosti

  • Vrhunsko namestitev z lastno kopalnico

  • Možnost opravljanja izpita IELTS

  • Popolno vključitev v okolje internata

  • Možnost združevanja z ostalimi poletnimi tečaji, kot so Mini-MBA™ ali Uni-Prep (priprava na univerze).

Če imate druga vprašanja v zvezi s tečajem ali bi si želeli rezervirati mesto za svojega otroka, se prijavite prek spodnje povezave ali pa se obrnite naravnost na naše svetovalce preko e-maila ali telefona!

PRIJAVITE SE ZA BREZPLAČNO SVETOVANJE


0 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi letošnjih spremenjenih okoliščin v zvezi z epandemijo, naša fizična pisarna do septembra ostaja zaprta. 

Naše delo z vami poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

Za vas smo dosegljivi: 

TOR od 8h do 16h 

SRE od 11h do 19h

Po vnaprejšnjem dogovoru, tudi ostale dni v tednu. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo