Search
  • IntegralEdu

Wales: odlična novica za študente, ki so prvič vpisani na magistrske programe!


Študentom, ki so državljani EU in v septembru 2019 začenjajo svoj podiplomski študij v Walesu v Veliki Britaniji, je letos na voljo še bolj priročno posojilo! Kljub negotovi situaciji v Walesu je to v tem trenutku najboljša novica za vsakogar, ki razmišlja o magisteriju v Veliki Britaniji.

Bodoči podiplomski študentje lahko namreč zaprosijo za finančno pomoč, ki skupaj s posojilom znaša do kar 17,000 funtov. S takšnim posojilom si študentje ne pokrijejo le stroškov šolnine enega leta, ki se v Walesu gibljejo med 4.000 in 12.000 funti na leto, temveč tudi stroške nastanitve, hrane in žepnine. Posojila v preostalih delih Velike Britanije znašajo do največ 10,600 funtov, kar študentom v Walesu daje prednost pri temu, da se lahko v času študija temu popolnoma posvetijo.

Temu programu financiranja so se pridružile vse državne univerze v Walesu. Študente, ki razmišljajo o podiplomskem študiju v Veliki Britaniji, sicer pogosto najbolj zanima, kakšne možnosti financiranja študija so jim na voljo. Tako kot za kritje prvostopenjskih študijev, so študentom na voljo študentska posojila, ki imajo posebne pogoje odplačevanja in se jih pridobi od posebej temu namenjene organizacije The Student Loans Company (SLC). Pogoji za upravičenost do dodiplomskega posojila pa so naslednji: študent mora biti na program vpisan prvi, zadnja tri leta je preživel v EU, biti mora mlajši od 60 let. Celoten postopek prošnje za posojilo se lahko izvede preko spleta, vendar je priporočljivo ob tem poklicati izobraževalnega svetovalca, da se pregleda in opredeli najboljšo shemo posojila.

Več informacij o podiplomskih študijih v Walesu, Veliki Britaniji ali v tujini na splošno lahko dobite pri naših svetovalcih – še danes rezervirajte termin za svetovanje glede študija v tujini!

PRIJAVI SE NA BREZPLAČNO SVETOVANJE

Se letos sam vpisuješ na študij v Veliki Britaniji in nisi prepričan, kako izpolniti obrazec za posojilo? Obrni se na naše svetovalce – z veseljem ti bodo pomagali! Za pomoč nas lahko pokličeš prek telefona ali e-maila.


0 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi letošnjih spremenjenih okoliščin v zvezi z epandemijo, naša fizična pisarna do septembra ostaja zaprta. 

Naše delo z vami poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

Za vas smo dosegljivi: 

TOR od 8h do 16h 

SRE od 11h do 19h

Po vnaprejšnjem dogovoru, tudi ostale dni v tednu. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo