Search
  • IntegralEdu

Pridruži se nam na brezplačni delavnici De Montfort University Experience!


ZAGOTOVI SI SVOJE MESTO NA BREZPLAČNI DELAVNICI!

Univerza De Montfort slovi po svojem edinstevenem pristopu z globalnim delovanjem. Univerza, ki se nahaja v mestu Leicester v središču Anglije, slovi po svojem kariernem programu #DMUworks, k študentom pomaga postati bolj strokovni, prilagodljivi in da lahko razvijejo podjetniški duh, da so po zaključku študija čim bolj kompetentni in lažje sprejemajo odločitve glede svoje prihodosti. O tem, da je res tako, pričajo najnovejši podatki, ki kažejo, da je več kot 97 % diplomantov v obdobju 6 mesecev po zaključku študija zaposlenih ali pa se naprej izobražuje, kar je daleč nad povprečjem v Veliki Britaniji.

Univerza De Montfort poleg temeljnega znanja iz številnih področij, ki ga v času študija pridobijo študentje, ponuja še številne aktivnosti in priložnosti za razvoj mehkih veščin. Eden od takih programov je tudi #DMUglobal, ki poudarja mednarodno izkušnjo (prostovoljstvo, potovanje, delo na terenu in podobno) s ciljem, da bi študente obogatili z izkušnjami, razširili njihova kulturna obzorja ter razvili ključne veščine, ki jih cenijo delodajalci.

Univerza ponuja širok razpon študijskih programov na dodiplomskih in podiplomskih študijih iz umetnosti, oblikovanja in družbenih ved, ekonomije in prava, zdravstvenih študijev in naravoslovnih znanosti ter računalništva, inženirstva in medijev.

Poleg vrhunskih študijskih programov univerza De Montford svojim študijem daje dodatno vrednost s pomočjo številnih iniciativ poleg omenjenih #DMUworks in #DMUglobal, modernim kampusom ter živahnim mestnim okoljem - ne pozabi, da je Leicester eno izmed 10 najboljših mest za življenje v Veliki Britaniji!

Predstavnica univerze De Montfort bo Ljubljano obiskala 16. maja ob 17.00 v pisarni agencije IntegralEdu, kar vsem zainteresiranim za študij v Veliki Britaniji nudi odlično priložnost, da bolje spoznajo eno najboljših britanskih univerz.

MESTO NA DOGODKU REZERVIRAJ TUKAJ

Na brezplačnem dogodku bodo prav tako prisotni naši izobraževalni svetovalci, pripravljeni, da ti pomagajo pri odločitvi glede izbire študija, ter z nasveti glede namestitve, študentskih posojil ter štipendij.


121 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi izbruha epandemije Covid-19 je naša pisarna v Ljubljani do nadaljnjega zaprta. 

Naše delo z vami, poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo