Search
  • IntegralEdu

Poleti v Brighton, Bath ali London!


Zimske počitnice so že v polnem teku, poletje pa bo kmalu tu. »Kam čez poletje?« je vprašanje, ki si ga postavlja že veliko staršev, učencev in dijakov. Zakaj pa ne na jezikovni tečaj v tujino s podjetjem Integraledu in jezikovno šolo Ardmore?

Ardmore Language Schools že več kot 30 let pomagajo udeležencem iz celega sveta, da se učijo angleščino. Njihovi jezikovni tečaji angleščine za otroke so najvišje kakovosti in so osredotočeni na zadovoljstvo otrok ter varnost, ob tem pa jim je zabava zagotovljena. Lani so pri šoli Ardmore sprejeli več kot 11 tisoč kandidatov, starih med 9 in 17 let iz kar 53 različnih držav! To je več kot le učenje tujih jezikov, saj otroke seznani tudi z raznolikostjo kultur, kar je za današnji osebni in poslovni razvoj izjemno pomembno.

Tečaji angleščine so zasnovani tako, da kandidatom pomagajo izboljšati predvsem njihovo verbalno komunikacijo – izgovorjavo, besedišče, slovnico in samozavest pri sporazumevanju v angleščini. Dejavnosti v razredu vključujejo igro vlog, delo v parih, delo v skupinah, vprašalnike in različne igre. Delovne materiale dobijo na tečaju, teme pa so osnovane tako, da so zanimive in primerne za mlade učence jezika in jih lahko povežejo z dejavnostmi v in izven razreda.

Ker je izbire tečajev angleščine veliko, vam IntegralEdu predlaga:

Brighton College

Brighton College se nahaja v živahnem centru mesta Brighton na južni obali Anglije. Jezikovni center se nahaja v internatu z dolgo zgodovino, ki daje poleti streho nad glavo tečajnikom jezikovne šole Ardmore. Program je še posebej primeren za tiste, ki bi radi učenje na tečaju združili s spoznavanjem britanske obale.

Ježa na Univerzi v Bathu

Kandidati, ki se bodo pridružili izjemno popularnemu programu učenja jezika in ježe, se bodo povsem poglobili v vse, povezano s konji in skrbjo zanje. Poletni tečaj angleščine je možnost za tečajnike, da se družijo, spoznavajo in učijo z drugimi tečajniki, ki imajo podobne interese, iz celega sveta. Program ježe je med najbolj priljubljenimi poletnimi programi - in lahko nam zaupate, da to upravičeno.

King's College

King's College je popolna lokacija za odkrivanje Londona, obenem pa je ena najbolj pomembnih šol v Londonu. Otrokom je na voljo velik nabor različnih ekskurzij, obiščejo lahko celo grad Windsor, kjer živi del britanske kraljeve družine! Ko pride do učenja jezika, je tečaj angleščine v Londonu zagotovo izkušnja, ki si jo bodo tečajniki najbolj zapomnili.

In najboljša novica? Za vse izbrane tečaje imate z vpisom prek agencije IntegralEdu na voljo ekskluzivno ceno v izbranem obdobju! Za več informacij, datume in cene programov se obrnite na naše izobraževalne svetovalce na info@integraledu.si, na telefonskih številkah +386 (0)59 047 900, +386 (0)40 282 989 ali pa nas kontaktirate preko spletne strani.

Prijavite se za brezplačno svetovanje


47 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi izbruha epandemije Covid-19 je naša pisarna v Ljubljani do nadaljnjega zaprta. 

Naše delo z vami, poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo