Search
  • IntegralEdu

Vabimo te na brezplačni spletni webinar o podjetništvu!


Ali že od nekdaj sanjaš o podjetništvu? Morda razmišljaš o spustu v podjetniške vode, vendar v Sloveniji ne najdeš primernega študija zase? Potem imamo zate odlično novico!

Profesor podjetništva in digitalnega marketinga na šoli Geneva Business School, Antoine Delmas, bo v ponedeljek, 18. februarja ob 16.00 uri za vse zainteresirane izvedel webinar na temo proces ustvarjanja uspešnega produkta, od ideje do plasiranja na trg. Profesor Delmas je CEO & soustanovitelj družbe Ibiza Essetials Experimental Marketing Agency. Že več kot desetletje je uspešno vključen v ustvarjanje in trženje produktov ter dogodkov na različnih področjih, od turizma do visoke mode, svoje široko znanje o start-up ih in menedžmentu pa je vedno pripravljen deliti s tistimi, ki jih to področje zanima.

Udeležba na webinarju ti prinaša idejo o osnovah podjetništva ter vtis o tem, kako izgledajo predavanja na študiju Geneva Business School. Šola GBS svojim študentom nudi švicarsko kvaliteto izobraževanja, dodiplomski in podiplomski študij pa se v celoti izvaja v angleškem jeziku. Izbiraš lahko med programi, kot so: International Relations, Entrepreneurship, Oil and Gas Management, Digital Marketing, International Finance, Sports Management, International Management ali Hospitality Management. Izbiraš lahko celo svojo lokacijo študija, saj ima GBS kampuse v Ženevi, Madridu in v Barceloni! Najboljši del tega je, da ti študij prinese celovito mednarodno izkušnjo, saj lahko vsako leto preživiš na drugem kampusu, k mednarodnem vzdušju pa bodo veliko doprinesli tudi tvoji sošolci – ti namreč prihajajo iz več kot 60 različnih držav.

Za prijavo za brezplačno udeležbo na seminarju klikni tu!

Če ti je to, kar si se naučil na webinarju, všeč, ne čakaj in se dogovori za brezplačno svetovanje s svojim izobraževalnim svetovalcem! Pomoč ob prijavi za vpis na Geneva Business School je z agencijo IntegralEdu brezplačna.


24 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi izbruha epandemije Covid-19 je naša pisarna v Ljubljani do nadaljnjega zaprta. 

Naše delo z vami, poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo