Search
  • IntegralEdu

Zakaj poletni jezikovni tečaj v Švico?


V prejšnjem članku smo objavili seznam vprašanj, ki jih je potrebno upoštevati med odločanjem za jezikovno potovanje. V tem članku pa natančneje predstavljamo eno izmed najbolj zanimivih in privlačnih destinacij za učenje tujih jezikov: Švico.

Večjezikovno okolje

Okolje je pri učenju tujega jezika izrednega pomena. In katero okolje bi bilo lahko boljše od tistega v državi, ki ima kar 4 uradne jezike? V Švici namreč govorijo francosko, italijansko, nemško in retoromansko, pri čemer je v Evropi v tem edinstvena. Ne glede na to, ali se želite učiti francosko, italijansko ali nemško – vsakega izmed teh jezikov se v Švici lahko učite v izvornem okolju.

Varnost

V primeru, da ste starš in otroka prvič pošiljate od doma, bi zanj seveda želeli najboljše, kar vključuje tudi otrokovo varnost. V tem primeru je Švica idealna destinacija za jezikovno potovanje, saj se na različnih lestvicah uvršča med najbolj varne države na svetu. Vaš otrok bo na počitnicah užival, vi pa boste glede tega doma popolnoma brezskrbni.

Slikovita pokrajina

Ko se odpravljamo na jezikovno potovanje, je pomembno tudi to, kaj vidimo izven učilnice. Švica v tem pogledu ne razočara nikogar: naj gre za pogled na mogočne alpske vrhove ali umirjeno gladino jezera, dejstvo je, da je švicarska pokrajina ena izmed najlepših v svetovnem merilu. Poleg tega tečajnikom omogoča, da v prostem času uživajo v številnih aktivnostih, ki so jim na voljo na prostem, kot so npr. pohodi, raziskovanje narave, kampiranje, plezanje ali razni vodni športi.

Visoki standardi

Švica slovi po visokih standardih, ki jih dosega na številnih področjih, od bančništva do čistega okolja. K visoki kvaliteti življenja, ki jo ves čas dokazujejo uvrstitve na različnih lestvicah, zagotovo pripomore tudi visoka kvaliteta izobrazbe, ki je na voljo njenim prebivalcem, pa tudi udeležencem poletnih jezikovnih tečajev.

Čokolada!

Je kdo omenil čokolado? Švica je ena izmed prvih držav, ki je začela izdelovati mlečno čokolado, še danes pa švicarske čokoladnice veljajo za ene najboljših na svetu. Obisk jezikovnega tečaja v Švici prinese tudi spoznavanje lokalne kulture, kar v tem primeru pomeni obisk čokoladnic in sladkanje s čokolado!

Ste se prepričali, da je Švica idealna destinacija za jezikovno potovanje tudi za vas? Potem ne spreglejte naše posebne ponudbe, ki velja v času Tedna izobraževanja v Švici med 28. januarjem in 1. februarjem, ko bodo tečaji v izbranih švicarskih šolah znižani za kar 20 %!

#švica #izobraževanje #poletnitečaj #jezikovnitečaj

35 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi izbruha epandemije Covid-19 je naša pisarna v Ljubljani do nadaljnjega zaprta. 

Naše delo z vami, poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo