Search
  • Lea Ban

Novo leto, novi/a jaz, nova diploma!


Splošno znano je, da je začetek študija najpogosteje v septembru ali oktobru. Toda ali veš, da s študijem lahko pričneš tudi januarja? Ne glede na to, kateri so bili tvoji razlogi za izpustitev vpisnega roka v septembru (izpiti, poletje, zaslužene počitnice po zaključenem dodiplomskem študiju, Work & Travel pustolovščina), ti nikakor ni treba čakati eno celo leto za nadaljevanje študija. Res je, v septembru je izbor študijev morda res večji, toda veliko možnosti ti je še vedno na voljo tudi januarja – nekatere pa celo februarja! Mogoče je med njimi tvoj izbrani študijski program: zakaj torej čakati?

V trenutku, ko najdeš univerze, ki imajo vpis na tvoj želeni študij januarja, si je pomembno postaviti naslednje vprašanje: Kdaj moram začeti s prijavo? Odgovor je enostaven: zdaj! Prijave za vpis na študij v januarju se odprejo oktobra in novembra, da bi imele univerze dovolj časa za obdelavo in oceno tvoje prijave.

Naslednji korak, ko dobiš enkrat ponudbo za mesto na univerzi, je iskanje namestitve. Samo brez panike! Večina univerz rezervira določeno število mest na študentskih kampusih prav za študente, ki se vpisujejo januarja.

Druga zelo pomembna stvar, ki jo moraš narediti zdaj, je prijava za študentsko posojilo. Povprečni čas za obdelavo zahteve za posojilo je 6 tednov, zato je zelo pomembno, da finance urediš pravočasno.

Da bi bil celoten process prijave in vpisa na študij v tujino enostaven in hiter, smo zate tu mi! V primeru, da se odločiš za sodelovanje z nami, te bodo naše izobraževalne svetovalke brezplačno prijavile na 5 partnerskih univerz in te vodile skozi celoten proces prijave.

Za celoten seznam univerz, ki ponujajo januarski vpis, se oglasi našim izobraževalnim svetovalcem na info@integraledu.si ali na +386 (0)59 047 900 ali +386 (0)40 282 989.


0 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi letošnjih spremenjenih okoliščin v zvezi z epandemijo, naša fizična pisarna do septembra ostaja zaprta. 

Naše delo z vami poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

Za vas smo dosegljivi: 

TOR od 8h do 16h 

SRE od 11h do 19h

Po vnaprejšnjem dogovoru, tudi ostale dni v tednu. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo