Search
  • Lea Ban

WORLD EDUCATION FAIR ŽE DRUGIČ V SLOVENIJI!


Letos je v Ljubljani v Hotelu Slon že drugič uspešno potekal sejem svetovnega izobraževanja World Education Fair. V nedeljo, 18. novembra, so se okoli stojnic predstavnikov univerz, srednjih šol ter programa poletnega dela v ZDA zbrali študentje, dijaki in njihovi starši, ki so želeli izvedeti več o izobraževanju v tujini. Obiskovalci sejma so znova dokazali, da tudi v Sloveniji čedalje več mladih o svoji izobrazbi razmišlja širše in pri odločitvah upošteva možnosti, ki so jim na voljo v tujini.

Obiskovalci sejma, ki so želeli več izvedeti o dodiplomskih in podiplomskih študijih v Veliki Britaniji, na Nizozemskem ali na Danskem, so odgovore dobili neposredno od predstavnikov univerz iz teh držav ter naših svetovalcev, ki so specializirani za to področje . Prav tako so lahko več izvedeli o jezikovnih tečajih v tujini, na katere se lahko vpišejo preko naše agencije, ter o programu poletnega dela v ZDA, Work & Travel USA, ki ga je na sejmu predstavljala lanska udeleženka.

Del sejemskega dogajanja so bila poleg miz s predstavniki tudi predavanja na različne teme. Posebej so se tako predstavile izobraževalne ustanove nizozemski univerzi Radboud in Tilburg, najstarejša katoliška britanska srednja šola St. Edmund's College, danska univerza University College of Northern Denmark ter švicarska šola Geneva Business School. Naši svetovalci so pripravili tudi predavanje o študiju v tujini na splošno, o jezikovnih tečajih v tujini ter programu Work & Travel. Za dijake nadvse uporabno je bilo tudi predavanje, ki ga je pripravil British Council o testu znanja angleščine IELTS, ki je pogosta zahteva ob vpisu na tuje univerze.

Obisk sejma je za mnoge dijake, ki še niso prepričani, katera študijska smer je zanje pravilna, odlična priložnost za lažje sprejemanje te pomembne odločitve. Poleg pogovorov s predstavniki univerz in svetovanja na samem sejmu jim je ob tem na voljo tudi opravljanje testa profesionalne orientacije Centigrade, ki v odgovorih prikaže, katere študijske smeri so za dijake najbolj primerne – in katere univerze te programe ponujajo. Test je mogoče opravljati od doma, rezultate pa vam kasneje pomagajo razložiti naši svetovalci.

Se sejma niste utegnili udeležiti, a bi se vseeno želeli posvetovati o možnostih izobraževanja, ki so vam na voljo v tujini, ali opravljanju testa Centigrade? Na nas se lahko za brezplačno prvo svetovanje kadarkoli obrnete na info@integraledu.si ali na telefonski številki +386 (0)59 047 900 ali +386 (0)40 282 989.

Se vidimo na naslednjem World Education Fairu!

Vaš IntegralEdu


0 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi letošnjih spremenjenih okoliščin v zvezi z epandemijo, naša fizična pisarna do septembra ostaja zaprta. 

Naše delo z vami poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

Za vas smo dosegljivi: 

TOR od 8h do 16h 

SRE od 11h do 19h

Po vnaprejšnjem dogovoru, tudi ostale dni v tednu. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo