Search
  • Lea Ban

Coventry University prihaja v Slovenijo!


Coventry University navdihuje bodoče diplomante že od leta 1843, to leto pa praznuje 175 let obstoja! A še veliko več razlogov je, da postaneš študent/ka na Coventryju …

  • 97 % diplomantov se zaposli v 6 mesecih po diplomiranju – Karierni in zaposlitveni center pomaga študentom pomaga vnaprej zagotoviti delovna mesta in poletna pripravništva, da bi kar najbolj izstopali v primerjavi z ostalimi diplomanti in bili pripravljeni na uspešno kariero. Univerza je tesno povezana z vodilnimi svetovnimi organizacijami – Jaguar Land Rover, GE Aviation, PwC, DHL in Intel so le eni izmed zaposlovalcev, ki so zaposlili diplomante te univerze v zadnjih letih.

  • Najboljša sodobna univerza v Združenem kraljestvu že 7 leto zapored – Študenti so v središču vsakega dogajanja na univerzi, zato študenti od študija odnesejo največ in le najboljše.

  • Kakovostno študijsko okolje – Univerza nenehno vlaga v razvoj kampusa, da bi študentom zagotovila najsodobnejšo infrastrukturo, nove študijske prostore in napredno opremo. Po prepričanju univerze so inovacije ključne za njihovo delovanje.

  • Univerza leta po mnenju študentov – Na univerzi se trudijo, da bi zagotovili odlično podporo študentom in poslušali njihova mnenja, da bi lahko bila študentska izkušnja najboljša.

  • Dinamična mestna kultura – Študiral/a boš v mestu, ki je bilo imenovano za Evropsko mesto športa 2019 in bo Britanska prestolnica kulture 2021. Univerza se že veseli novih možnosti, ki jih bodo ti dogodki prinesli!

Kakovost poučevanja, osredotočanje na zaposljivost, močne povezave z gospodarstvom in inovativni pristop do študija je le nekaj točk, ki jih je vredno izpostaviti. Univerza je posvečena vlaganju v prihodnost, da bi zagotovila študijsko okolje, znanja in podporo, s katerimi se ti bo po končanem študiju življenje povsem spremenilo.

Univerza v Coventryju pa prihaja tudi v Slovenijo na sejem World Education Fair, kjer se boš lahko pogovoril/a s predstavnico ene najboljših univerz v Veliki Britaniji. Prijavi se ZDAJ in nas obišči 18. 11. 2018 v hotelu Slon med 11. in 17. uro!


0 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi letošnjih spremenjenih okoliščin v zvezi z epandemijo, naša fizična pisarna do septembra ostaja zaprta. 

Naše delo z vami poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

Za vas smo dosegljivi: 

TOR od 8h do 16h 

SRE od 11h do 19h

Po vnaprejšnjem dogovoru, tudi ostale dni v tednu. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo