Search
  • Lea Ban

Kaj je Work and Travel USA?


Predstavljaj si občutja, možnosti in izkušnje, ki jih lahko pridobiš le kot študent. Program je eden od najbolj priljubljenih programov za študente na svetu, ki daje možnost, da preživiš poletje ob delu v ZDA.

Work and Travel USA je najstarejši program kulturne izmenjave v Ameriki in ga ureja ameriško zunanje ministrstvo. Ponuja možnost, da redni študenti preživijo v ZDA do 5 mesecev. Ponuja tudi možnost, da znotraj tega potovanja izkoristiš 30 dni, ki so namenjeni za potovanja po ZDA. Zadnja priložnost za prijavo na ta program je v času magistrskega študija in je najboljši način za spoznavanje ameriške kulture, uživanja v načinu življenja in za izpolnitev vsaj delčka »ameriških sanj«. Potuješ lahko kamor koli v državi, obiščeš slavne kraje, ki si jih do sedaj videl/a le v filmih, poskušaš različne jedi in spoznavaš ljudi iz celega sveta ter sklepaš mednarodna prijateljstva. In ne pozabimo tudi na izpopolnjenje znanja angleščine ter pridobivanje delovnih izkušenj! Program ti lahko omogoči tudi, da spoznaš nekaj novega o sebi in določiš najboljšo pot zase za prihodnost.

Kot agencija, ki tisočim študentom letno pomaga pri udeležbi v različnih programih izobraževanja in kulturnih izmenjav po celem svetu, je naloga agencije Integraledu, da kar najbolje pomaga pri vključevanju študentom, ki želijo raziskovati Združene države Amerike glede na osebne želje. Poleg pomembnih podrobnosti glede postopka prijave, potrebnih dokumentov in nadaljnih korakov, se posvečamo tudi pomoči pri izbiri najboljše ponudbe za delo za vsakega študenta. Agencija organizira srečanja z ameriškimi zaposlovalci, kjer lahko udeleženci zaposlovalce spoznajo in se z njimi pogovorijo. Več informacij najdeš na naši spletni strani. Če pa že imaš izbranega delodajalca za poletje 2019, pa si poglej, kakšni so koraki prijave za možnost programa Self-Arranged.

Ker je število mest zelo omejeno, se čim prej oglasi na info@integraledu.si ali na telefonskih številkah +386 (0)59 047 900 ali +386 (0)40 282 989. Poletje 2019 te pričakuje!

Ready to #TasteAmerica?


0 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi letošnjih spremenjenih okoliščin v zvezi z epandemijo, naša fizična pisarna do septembra ostaja zaprta. 

Naše delo z vami poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

Za vas smo dosegljivi: 

TOR od 8h do 16h 

SRE od 11h do 19h

Po vnaprejšnjem dogovoru, tudi ostale dni v tednu. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo