Search
  • Lea Ban

3 razlogi, da se pridružiš Integralovi ekipi na sejmu World Education Fair kot prostovoljec


Prostovoljstvo je vlaganje energije in časa v dobro družbe in skupnosti, okolja in posameznikov. Daje tudi možnost, da preizkusiš nekaj novega, pridobiš izkušnje, razvijaš veščine, utrjuješ samozavest, spoznavaš nove ljudi ali pa le dodaš še eno vrstico v življenjepis, da bi si izboljšal/a možnosti pri razvijanju nadaljnje kariere.

Kaj ti lahko ponudimo mi?

Pomagali ti bomo pri pridobivanju mednarodnih izkušenj na področjih izobraževanja v tujini in načrtovanja dogodkov.

Obe področji sta tako v Sloveniji kot drugod zelo priljubljeni, težje pa je priti do informacij oz. pravih informacij. Če se nam pridružiš, boš spoznal/a kako poteka priprava na mednarodni dogodek s področja izobraževanja.

Na največjem mednarodnem izobraževalnem sejmu boš lahko

  1. spoznal/a predstavnike najboljših izobraževalnih institucij na svetu.

Integralovi partnerji se nahajajo po celem svetu, pokrivajo pa najrazličnejša področja izobraževanja. Morda te zanima dodiplomski študij, morda podiplomski. Morda bi želel/a potovati v tujo državo in se učiti tujega jezika v času počitnic? Odgovori na vsa vprašanja ti bodo na voljo iz prve roke.

  1. Izvedel/a več o načrtovanju dogodkov.

V Sloveniji bo World Education Fair potekal drugič, Integral pa sejem v različnih državah organizira že 15 let. V času, ko je tudi študijski program Events management zelo priljubljen, a se ga v Sloveniji ne da študirati, je to edinstvena priložnost, da pridobiš nekaj izkušenj pri načrtovanju takšnega dogodka. Morda te celo navdihne, da se vpišeš na študij v tujino.

  1. Pridobil/a boš izkušnje pri organizaciji neprofitnih mednarodnih dogodkov.

Vse se vrti okoli denarja. Pri Integralu pa smo prepričani, da je potreba po neprofitnih dogodkih za osveščanje mladih za različne možnosti študija velika. A kako se lotiti organizacije neprofitnega dogodka? Kako so sredstev, kako do ciljne publike?

Če si želiš o tem izvedeti več in sodelovati na našem dogodku, te vabimo, da si najprej o njem nekaj prebereš, potem pa nas poiščeš na Facebooku in nam tam pustiš sporočilo. V najkrajšem času se bomo oglasili z dodatnimi informacijami.


54 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi izbruha epandemije Covid-19 je naša pisarna v Ljubljani do nadaljnjega zaprta. 

Naše delo z vami, poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo