Search
  • Lea Ban

VPIS V JANUARSKEM ROKU!?


Vpisni roki se razlikujejo med državami in med univerzami. Večinoma se šolsko oz. študijsko leto začenja v septembru ali oktobru, ponekod pa je vpis možen celo JANUARJA!

Za tiste, ki bi želeli izkoristiti možnost vpisa na univerzo pozimi, vam predstavljamo nekaj naših partnerskih univerz, kjer je to mogoče.

Vir: Pexels.com

Webster University Vienna, Avstrija

Webster University na Dunaju je ameriška univerza z globalno perspektivo in kampusi po celem svetu. Webster na Dunaju ima svoj kampus in je zasebna univerza, ki je z delovanjem začela leta 1981, priznana pa je tako v Evropi kot v ZDA. Univerza je osredotočena na kakovost poučevanja, na združevane teorije in prakse, na predavanja v majhnih skupinah in na izobrazbo in veščine študentov, saj želijo, da postanejo resnično samostojni in se znajdejo v mednarodnem okolju. Na tej univerzi lahko študirate programe Poslovne vede, Mediji in komunikaciji, Mednarodni odnosi in Psihologija, za začetek študija v januarju pa se lahko vpišete tako na dodiplomske kot podiplomske študije.

Universita Cattolica del Sacro Cuore, Italija

Univerza, bolj preprosto poznana kot Cattolica, je največja zasebna univerza v Italiji in celo v Evropi, saj ima kar 45 tisoč študentov! Ustanovljena je bila v Milanu pred skoraj 100 leti, leta 1921. Zanimivo je, da se šolnina na tej univerzi računa glede na finančne prihodke v gospodinjstvu in je sorazmerna s prihodki. Dodiplomski študiji trajajo 3 leta, podiplomski pa eno leto. Za vpis v januarju morate dokumente poslati do 30. 10. 2018.

London South Bank University, Anglija

London South Bank University je bila osnovana leta 1892 in je delovanje začela kot politehnični inštitut. Cilj inštituta je bila promocija izobrazbe in veščin med mladimi tistega časa. Danes jo obiskuje okoli 17 tisoč študentov, tako univerza kot univerzitetna namestitev za študente pa se nahaja v samem centru Londona. Na London South Bank University se je možno vpisati na dodiplomske programe Accounting, Business Management in Economics, na podiplomske pa na Business, Marketing, Computer Science, Food safety itn.

Če bi se rad/a vpisala na katero od teh univerz že januarja, nas kontaktiraj na info@integraledu.si ali pa nas pokliči na 040 282 989 in si zagotovi prijavo za vpis že zdaj! Če pa bi najprej želel/a prebrskati še druge možnosti, nas obišči na sejmu World Education Fair, ki bo potekal 18. 11. v hotelu Slon v Ljubljani. Več o sejmu si preberi tukaj.


0 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi letošnjih spremenjenih okoliščin v zvezi z epandemijo, naša fizična pisarna do septembra ostaja zaprta. 

Naše delo z vami poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

Za vas smo dosegljivi: 

TOR od 8h do 16h 

SRE od 11h do 19h

Po vnaprejšnjem dogovoru, tudi ostale dni v tednu. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo