Search
  • Lea Ban

NEPOZABNA IZKUŠNJA V ŠPANIJI


Izkoristi absolventski staž za nepozabno in edinstveno izkušnjo v Španiji! Preživi vsaj 16 tednov svojega leta ob spoznavanju španščine, druženju z novimi prijatelji in raziskovanju novih destinacij. Učenje španščine na kateri koli lokaciji, ki jih ponujamo – kar 32 lokacij v 13 državah po celem svetu – je dogodivščina, ki bo prerasla vse predstavljive okvirje.

Program Gap Year je namenjen študentom, ki so se odločili za prosto leto pred študijem ali pa za absolventski staž. Namenjen je radovednim, drznim študentom, ki si želijo novih življenjskih izkušenj in jezikovni tečaj, ki ponuja veliko več kot knjige!

V času, ki ga boš preživel/a v Španiji, boš potoval/a, si pridobil/a mednarodne izkušnje, spoznaval/a kulture in se naučil/a še novega jezika! Vse to med noro zabavo. Ta program lahko združiš še z drugimi programi, ki jih ponuja jezikovna šola, in v življenjepis dodaš res izjemno točko.

Za več informacij o tem, kako lahko preživiš svoje absolventsko leto, pokliči naše svetovalce na 040 282 989 ali pa nam piši na info@integraledu.si in z veseljem ti bomo pomagali!


0 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi letošnjih spremenjenih okoliščin v zvezi z epandemijo, naša fizična pisarna do septembra ostaja zaprta. 

Naše delo z vami poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

Za vas smo dosegljivi: 

TOR od 8h do 16h 

SRE od 11h do 19h

Po vnaprejšnjem dogovoru, tudi ostale dni v tednu. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo