Search
  • Lea Ban

7 razlogov za udeležitev dogodka Clearing


Vsi vemo, da je na neki točki v življenju težko ugotoviti, kaj bi radi počeli ali študirali, ko zaključimo srednješolsko izobraževanje. Povsem normalno je, da sta na tej točki v življenju prisotna strah in zmedenost. Tukaj pa vstopi agencija IntegralEdu, ki vam bo pomagala organizirati občutja in misli na posebnem dogodku, ki ga imenujemo Clearing! Kaj lahko pričakujete od takšnega dogodka in zakaj bi se ga morali udeležiti?

Za vas smo pripravili nekaj razlogov, zakaj bi morali priti in spoznati predstavnike univerz.

  • Niste še našli primernega programa zase ali pa ste se odločili za kasnejšo prijavo.

Če niste bili prepričani, katero univerzo bi izbrali v 1. roku prijav, in se niste prijavili, vam ta dogodek ponuja še eno priložnost. Morda boste na dogodku zase našli kaj bolj primernega, kot bi sicer.

  • Premislili ste si.

Sprememba je vsekakor dobrodošla, če so se spremenili vaši občutki glede programa ali univerze po prvi prijavi. Clearing je vaša zadnja možnost!

  • Niste še dobili ponudb ali pa ste pridobili boljše ocene, kot ste mislili.

Mesta na univerzah se zapolnjujejo do sredine julija vse do dogodka Clearing, zato je možnost, da boste do dogodka še dobili ponudbo. Če bodo vaši rezultati mature boljši, kot ste mislili, je to vaša možnost, da se vpišete na študijski program na univerzi, ki zahteva višje ocene.

  • Niste še opravili testa angleškega jezika.

​Preizkus znanja angleškega jezika boste opravljali na dan dogodka kar v naši pisarni oz. dokazali vaše znanje angleščine med razgovorom na Skypeu s predstavnikom univerze.

  • Lahko in hitro si boste zagotovili mesto na univerzi tako, da boste osebno spoznali predstavnike najboljših univerz.

Če boste sodelovali na dogodku, se lahko pogovorite s predstavniki univerz, opravite razgovor in preizkus znanja angleškega jezika. Seveda boste morali pripraviti še nekaj dokumentov (predvsem če se resno potegujete za mesto). Zaupajte v svoje znanje in nivo znanja jezika ter imejte željo po študiju v tujini. Upoštevajte tudi to, da boste izbirali le med študijskimi programi, kjer so še na voljo prosta mesta. Dobiti neposreden stik z želeno univerzo je lahko v začetku težko, predvsem, če se čutite nepripravljene, tako čustveno kot akademsko, ali pa nimate priložnosti, da bi takoj odpotovali. Zato je veliko lažje, da se pridružite našemu dogodku in se pogovorite s predstavniki univerz in dobite prvi vtis o univerzi že takoj! Dobili boste informacije, ki jih internet ne premore. Pri sodelovanju na organiziranem dogodku se je lažje osredotočiti in tudi v primeru, da se ne boste mogli dogodka udeležiti osebno, lahko za vas organiziramo razgovor preko Skypea.

  • Spoznate lahko nove ljudi s podobnimi željami.

Dogodek Clearing je kraj, kjer lahko spoznate nove ljudi, ki bi morda radi študirali na isti univerzi in morda celo na istem študijskem program. Vedno je ljudem v uteho, če vemo, da nismo edini na svetu, ki se soočamo z neko novo situacijo. Zagotovo boste spoznali nekoga, ki točno ve, kako se počutite. Tako ne boste odšli v novo državo sami, ampak boste tam že imeli nove prijatelje.

  • Izvedeli boste vse potrebno za študij v tujini.

Vsi vemo, da se ob soočenju z novo dogodivščino poraja ogromno vprašanj, na katere nimamo odgovorov. Povsem običajno je, da nas je ob tem nekoliko strah. Ko boste spoznali predstavnike univerz, ki vam bodo pojasnili vse odgovore na vaša vprašanja, bodo občutki strahu izpuhteli. Vabimo vas, da z nami delite svoje misli, dvome in skrbi glede študija v tujini. Po tem, ko se boste dogovorili za mesto na univerzi, boste zagotovo mirnejši. Internet v tem primeru ni vaš najboljši prijatelj. Najboljše prijatelje boste našli na našem dogodku v pisarni agencije IntegralEdu, kjer vam bomo lahko odgovorili na vsa vaša vprašanja, povezana s študijem v tujini. Ne pozabite se prijaviti na dogodek, ki bo potekal 18. 6. 2018 od 10. ure dalje v pisarni agencije IntegralaEdu na Poljanski cesti 22c, 1000 Ljubljana.

>>Zagotovite si mesto na brezplačnem dogodku še danes!<<


0 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi letošnjih spremenjenih okoliščin v zvezi z epandemijo, naša fizična pisarna do septembra ostaja zaprta. 

Naše delo z vami poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

Za vas smo dosegljivi: 

TOR od 8h do 16h 

SRE od 11h do 19h

Po vnaprejšnjem dogovoru, tudi ostale dni v tednu. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo