Search
  • Lea Ban

Oxford, Cambridge & London Advanced Studies Program – univerzitetna izkušnja po britansko!


Tečajniki, ki že dosegajo visok nivo znanja angleščine in jim običajni tečaj ni v izziv, imajo poleti priložnost, da svoje znanje nadgradijo po vzoru načina študija najprestižnejših univerz Velike Britanije. Tečaj Advanced Studes poteka hkrati na slavnih univerzah Cambridge, Oxford in King's College v Londonu.

Oxford in Cambridge

Tečaj, ki poteka na eni izmed dveh najslavnejših univerzah v Veliki Britaniji, je sestavljen iz opravljanja dveh predmetov, ki potekajo na univerzitetnem nivoju in ga običajno vodijo bivši študentje ali predavatelji na univerzah. Tečajnikom so na voljo nadvse raznoliki predmeti, kot npr. mednarodni menedžment, kreativno pisanje, politika in mednarodni odnosi ter uvod v mednarodno pravo.

Del tečaja je prav tako vsakotedenski t.i. »Master Class«, predavanje, ki je namenjeno razvoju ključnih osebnih veščin, kot so: vodenje prezentacij, sodelovanje v debatah in reševanje problemov. Po želji tečajniki lahko sodelujejo v pripravah na izpite SAT, ki so pogoj za vpis na ameriške kolidže, ali pa na izpit IELTS, ki je ravno tako pogosta zahteva za vpis na tujo univerzo in predstavlja odlično priložnost za vse tiste dijake, ki bi želeli študij nadaljevati v tujini.

King's College, London

Univerzitetni kampus Strand, kjer se izvajajo poletni tečaji, se nahaja zgolj 10 minut peš od trga Trafalgar Square in tečajnikom omogoča živahno mesto življenje v prostem času. V času tečaja je prav tako živahno, saj tečajniki obiskjejo en glavni in en specializirani predmet na teden. Glavni predmeti so npr. psihologija, matematika, poslovne znanosti; stranski pa filozofija, uvod v medicino in drugi. Predmeti poleg izboljšanja znanja angleščine s specifičnim besediščem omogočajo vpogled v to, kako poteka študij na univerzitetnem nivoju.

Tečajnikom so na vseh treh univerzah za razvedritev v prostem času na voljo organizirani izleti v Brighton, Oxford, Cambridge, London, Christ Church College – odvisno od lokacije opravljanja tečaja. Nekaj je gotovo – ob tako raznolikem in intenzivnem tečaju je edino, kar manjka, dolgčas!

Te zanima? Oglasi se našim svetovalcem na +386 (0)59 047 900 ali +386 (0)40 282 989 ali pa nam piši na info@integraledu.si!


0 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi letošnjih spremenjenih okoliščin v zvezi z epandemijo, naša fizična pisarna do septembra ostaja zaprta. 

Naše delo z vami poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

Za vas smo dosegljivi: 

TOR od 8h do 16h 

SRE od 11h do 19h

Po vnaprejšnjem dogovoru, tudi ostale dni v tednu. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo