Search
  • Lea Ban

Avanturistični kamp München – kjer učenje nemščine ni edina dogodivščina


Mladi in razigrani ljubitelji gibanja na prostem se le težko sprijaznijo z zaprtimi učilnicami – še posebej čez poletje. Še dobro, da za takšne nadebudne športnike obstaja tečaj, ki učenje nemščine kombinira s številnimi športnimi aktivnostmi ob jezeru Spitzingsee in na okoliških gorskih vrtovih!

Tečaj, ki je namenjen tečajnikom od 12. do 17. leta, 20 ur nemščine tedensko združuje z zabavnimi dogodivščinami vsako popoldne. Te so npr. planinarjenje z GPS-jem, orientacija v naravi, rafting, kolesarjenje, vožnja kajaka, vesljanje in še mnoge druge.

Jezikovni center, ki se nahaja v obnovljenem študentskem domu s tipično alpsko arhitekturo, se nahaja ob obali enega najlepših nemških jezer Spitzingsee, 50 km južno od Münchna. Poleg neverjetnega razgleda na okoliške planine in jezero šola premora tudi številne športne objekte, vključno s plezalno steno, savno in telovadnico.

Zabavni program tečaja poleg bogatega nabora športnih aktivnosti zajema tudi izlete v bližnja mesta in kraje v Bavarskih Alpah, do bližnjih jezer ter večerne aktivnosti, kot so nočno taborjenje, sprehodi, disko in peka na žaru.

Tečaj je idealen za športne navdušence, ki enostavno ne vedo, kam z vso energijo, hkrati pa bi poletje izkoristili za učenje tujega jezika.

Imate kandidata za zgoraj opisani tečaj? Oglasite se našim svetovalcem na +386 (0)59 047 900 ali +386 (0)40 282 989 ali pa nam pišite na info@integraledu.si!


26 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi izbruha epandemije Covid-19 je naša pisarna v Ljubljani do nadaljnjega zaprta. 

Naše delo z vami, poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo