Search
  • Lea Ban

Francoščina na Azurni obali


»Je ne parle pas français.« - Stavek morda zveni elegantno – kot vse, kar je izrečeno v tem romanskem jeziku – vendar je njegov pomen daleč od elegance, saj dobesedno pomeni »Ne govorim francosko.«

Kako bi se ti zdelo, da ti česa takega ne bi bilo treba nikoli izreči na glas, bi pa znal/a povedati kaj veliko bolj zanimivega?

V tem primeru je tečaj francoščine na čudoviti Azurni obali v mondenem mestu Nica zagotovo prava izbira zate! Tečaj poteka v dveh obdobjih: od 11. marca do 3. novembra in v tem času je bivanje organizirano pri francoskih družinah, kjer tečajniki spoznavajo francosko kulturo iz prve roke. V vročnih poletnih mesecih pa je tečaj še nekoliko bolj privlačen – ne le zaradi vabljivega sredozemskega morja in neskončno dolgih sončnih dni – temveč zato, ker je bivanje v tem času (od 24. junija do 18. avgusta) organizirano v elitnih dijaških domovih.

Tečaji potekajo v srednjih šolah, ki jim domovi pripadajo. Francoščine se lahko učiš na tri načine: na osnovnem, intenzivnem ali individualnem tečaju. Poleg učenja jezika v šolskem okolju se lahko francoščine učite ob dodatnih športnih aktivnostih, ki so na voljo z doplačilom ali na organiziranih izletih v Monaco, St. Tropez, Cannes in druge bližnje kraje. Med tečajem boš imel/a priložnost dodobra spoznati tudi samo Nico in njeno dolgo ter bogato zgodovino.


0 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi letošnjih spremenjenih okoliščin v zvezi z epandemijo, naša fizična pisarna do septembra ostaja zaprta. 

Naše delo z vami poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

Za vas smo dosegljivi: 

TOR od 8h do 16h 

SRE od 11h do 19h

Po vnaprejšnjem dogovoru, tudi ostale dni v tednu. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo