Search
  • Lea Ban

Work & Travel - last minute ponudba del


Še vedno razmišljaš o odhodu na Work & Travel USA avanturo? Ti vsi govorijo, da so prijave že zaključile? Potem ti prinašamo dobre novice! Last minute ponudbe del so na voljo ekskluzivno z agencijo IntegralEdu!Pripravili smo ti kratke opise delovnih mest in del za vsakega od delodajalcev iz naše ponudbe, podrobnejše informacije o vsakem pa najdeš tule.

Ne dopusti, da še eno poletje mine brez tvoje udeležbe na Work & Travel USA programu!

Bucks T4 Lodge and Dining

Obožuješ naravo? Si želiš delati v profesionalni, multikulturni ekipi?

En klik te loči od delodajalca, ki je sanjska destinacija za vse, ki obožujejo smučanje, ribolov, vožnjo s kolesom ali raftingom, in se nahaja v neposredni bližini enega najbolj znanih narodnih parkov na svetu – parka Yellowstone!

Če te to ne prepriča, naj dodamo, da delodajalec zagotavlja poceni nastanitev in brezplačen dnevni obrok.

Chebeague Island Inn

Chebeague („shuh big“) je eden najlepših otokov zvezne države Maine, hotel s stoletno tradicijo pa priljubljena izletniška destinacija.

Kopanje, sončenje, telovadnica, videoteka, restavracije, galerije in nakupovalna središča bližnjega mesta Portland so na razpolago vsem J-1 študentom.

Chula Vista Resort Conference Center

Eden najbolj znanih in najstarejših vodnih parkov išče reševalca iz vode!

Misliš, da je enostavno biti David Hasselhoff?

Palmetto Dining Group

Myrtle Beach je popularna poletna destinacija in letovišče, ob tem pa tudi svetovni center mini golfa! Lokalna Grill in BBQ restavracija išče poletne okrepitve!

Zagotovljena namestitev, kup aktivnosti med prostim časom in poletje na eni najbolj znanih plaž Vzhodne obale čakajo samo še nate!

Rock Creek Resort

Te bližina narodnega parka Yellowstone, poletni sejmi in festivali, bogata ponudba restavracij, kavarn in nočnih klubov ter kup aktivnosti na odprtem (ribolov, planinarjenje, vožnja s kajakom ali rafting) niso uspeli pritegniti že v prvo?

Morda te bodo odlična urna postavka, BREPLAČNA namestitev in zagotovljeno kosilo tokrat uspeli prepričati! Prijavi se ZDAJ!

Two Sisters Cafe

Si želiš pobegniti od poletne vročine? Kaj praviš na poletje v majhnem gorskem mestecu?

Twin Sisters Cafe je lokalna kavarna, ki vsem J-1 študentom nudi možnost zaposlitve in spoznavanja ameriške družbe ter ljudi iz prve roke.

Narava, bližina narodnega parka Glacier, zagotovljena namestitev in dnevni obrok so samo nekatere prednosti tega delodajalca!

Yellowstone Club

Ekskluzivni, privatni smučarski in golf resort išče poletne okrepitve! Odlična urna postavka (13 dolarjev na uro!) in zagotovljena namestitev so le nekatere ugodnosti dela pri tem delodajalcu. No, neposredna bližina narave in vseh njenih lepot pa so to, kar iz leta v leto na delo pritegne študente iz vseh koncev sveta!


0 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi letošnjih spremenjenih okoliščin v zvezi z epandemijo, naša fizična pisarna do septembra ostaja zaprta. 

Naše delo z vami poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

Za vas smo dosegljivi: 

TOR od 8h do 16h 

SRE od 11h do 19h

Po vnaprejšnjem dogovoru, tudi ostale dni v tednu. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo