Search
  • Lea Ban

NAUČITE SE ŠPANSKO V OSRČJU CASTILLE


Ste vedeli, da je po številu govorcev na svetu španščina tik za kitajščino? Tako je, ta čudoviti romanski jezik po svetu govori več kot 430 milijonov ljudi, število govorcev pa le še narašča. Tega se dobro zavedajo tudi podjetja, ki so že prisotna na južnoameriških trgih ali pa bi se tja rada razširila. Znanje španščine je v takšnih primerih neprecenljiva alineja na življenjepisu, ki vam lahko zagotovi službo, o kateri ste že dolgo sanjali.

In tako kot je lepo znati tuj jezik, je lahko lepa tudi pot do znanja. Ker se zavedamo, kako pomembno se je tujega jezika učiti na kraju, kjer jezik govorijo naravni govorci, smo za vas pripravili ponudbo tečaja v jezikovni šoli Don Quijote

v samem osrčju španske pokrajine Castille – v Madridu. Šola se nahaja samo 5 minut od glavnega trga Plaza de España, kjer se konča slavna ulica Gran Vía. Šola je zelo prostorna in ima kar 38 klimatiziranih učilnic s knjižnico in brezplačnim dostopom do interneta.

Tečajniki se španščine lahko učijo na različnih tečajih: poleg standardnega, ki vključuje 30 ur na teden, je na voljo tudi intenzivni tečaj za tiste, ki bi se želeli naučiti čim več, ki zajema 36 ur na teden. Oba tečaja vsebujeta na teden 6 posebnih ur, ki so namenjene pridobivanju znanja o španski kulturi in tradiciji, ob tem pa tečajniki vadijo svoje pogovorno znanje španskega jezika. Pouk poteka v majhnih skupinah do 8 oseb, tečaji pa so na voljo čez celo leto. Če ste si za cilj zadali pridobitev certifikata DELE, vam šola poleg posebnega tečaja, ki je namenjen pripravi nanj, omogoča tudi opravljanje samega izpita.

Tečajniki se španščine in španske kulture učijo v učilnicah, pa tudi izven njih, saj v prostem času lahko posamično ali skupaj obiščejo številne muzeje in zgodovinsko pomembne zgradbe, ki se nahajajo v Madridu: muzej Prado, muzej Thyssen, parlament in druge. Ob tem se lahko učijo tudi pripravljati tipične španske kulinarične specialitete in obiščejo tečaj salse ali flamenca.

Če ste pripravljeni na nepozabno izkušnjo, ki bo poleg življenjepisa obogatila tudi vaše kulturno obzorje, se čimprej obrnite na naše svetovalce, da vam zagotovimo udeležbo na tečaju po pravi meri za vas. Pokličite na +386 (0)59 047 900 ali +386 (0)40 282 989 ali se nam oglasite na info@integraledu.si!

¡Hasta Luego!

Ekipa IntegralEdu


0 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi letošnjih spremenjenih okoliščin v zvezi z epandemijo, naša fizična pisarna do septembra ostaja zaprta. 

Naše delo z vami poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

Za vas smo dosegljivi: 

TOR od 8h do 16h 

SRE od 11h do 19h

Po vnaprejšnjem dogovoru, tudi ostale dni v tednu. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo