Search
  • Lea Ban

5 NAJBOLJ PRILJUBLJENIH PODIPLOMSKIH ŠTUDIJSKIH PROGRAMOV V UK


Izboljšanje možnosti zaposlitve in hitrejši karierni vzpon so samo nekateri izmed razlogov za odločitev za magistrski študij. Izbira slednjega pa ni vedno enostavna, zato smo ti pripravili seznam pet najbolj priljubljenih magistrskih študijev v Združenem kraljestvu.

International Business, MSc

Magistrski program International Business je zasnovan kot nadgradnja teorij in znanj, pridobljenih med dodiplomskim študijem, med katera spadajo tudi pridobljene delovne izkušnje. Takšen kontinuiran razvoj omogoča študentom specializacijo za mednarodno poslovanje, ki jim omogoča delo v različnih podjetjih. Diplomanti, ki zaključijo to smer, gradijo in razvijajo svoje kariere v različnih mednarodnih podjetjih kot menedžerji ali svetovalci ali pa delajo v vladnih organizacijah.

MBA

Master of Business Administration (MBA) oziroma mednarodni podiplomski študij menedžmenta je mednarodno priznana poslovna kvalifikacija. MBA se v mnogih svetovno znanih in pomembnih organizacijah smatra kot neke vrste potni list, ki ga morajo zaposleni pridobiti, da bi izboljšali svojo menedžersko perspektivo v svetu, ki ga zaznamujejo svetovna konkurenca, številne tehnološke inovacije, družbeno odgovorno poslovanje, etično in trajnostno poslovno upravljanje, hitre in nepredvidljive spremembe ter vseprisotna globalizacija v podjetjih.

Banking and Finance, MSc

Podiplomski študij Banking and Finance je idealen za vse, ki načrtujejo kariero v spremenljivem in hitro rastočem sektorju bankirstva in finančnem sektorju. Ta študij omogoča študentom razvoj globljega poznavanja vsebine in spoznavanje z nedavnim razvojem v bankirstvu in finačništvu, od korporativne do globalne perspektive.

Computer Science, MSc

Podiplomski študij računalništva je posebno pomemben za tiste, ki so zaključili dodiplomski študij na tem področju in bi svoje sposobnosti želeli še naprej izboljševati. Karierne smeri, v katerih študentje lahko delajo po zaključku študija, so:

• programer/ka;

• svetovalec/ka za programsko opremo;

• oblikovalec/ka programske opreme;

• sistemski analitik/čarka.

Po zaključku podiplomskega študija je na voljo tudi možnost za nadaljevanje študija na doktorski stopnji.

International Marketing, MSc

Podiplomski študij mednarodnega marketinga ima za cilj predstaviti in razviti sodoben pogled na mednarodno tržišče in ključne naloge, ki zaznamujejo uspešno delo na tem področju. Študentje se izobražujejo na področjih, kot so analiza in raziskovanje v mednarodnem okolju, izdelava in izvedba nekaterih mednarodnih marketinških aktivnosti in strategij. Mednarodni marketing je pravi študij za vse, ki si želijo razvoja kariere v mednarodnih podjetjih ali želijo raziskati možnost zaposlitve v tujini na pozicijah, kot so upravljanje znamk, kreativno oglaševanje in podobno.

#podiplomskištudij #študijvVelikiBritaniji #MastersDegree #magistrskištudij

0 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi letošnjih spremenjenih okoliščin v zvezi z epandemijo, naša fizična pisarna do septembra ostaja zaprta. 

Naše delo z vami poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

Za vas smo dosegljivi: 

TOR od 8h do 16h 

SRE od 11h do 19h

Po vnaprejšnjem dogovoru, tudi ostale dni v tednu. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo